Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo nie podoba mi sie, ze niemcy zaczynaja sie budzic z lewactwa, socjalu i

Polecane posty

Gość gość

Polityki proimigracyjnej. Kazdy wie, ze lewackie rzady to slabe rzady, panstwa i gospodarki, a nam na reke, zeby niemcy byly slabe. Jeszcze, zrby polacy kopneli w d**e te pelowsko-pisowsko-nowoczesna komune i wybrali Janusza Korwin Mikkego.

Gość gość
Póki co to nowoczesna nie ma lewicowego poglądu a wręcz przeciwnie

Gość gość
Tylko że kiedy Niemcy padną i nie będzie pieniędzy na socjal dla kolorowego tałatajstwa, to pójdą żyć na czyjś koszt mi.n. do Polski. PiS przecież już ich wpuszcza, tylko po cichu.

Gość gość
14:57 ty nowoczesny glupku! Petru to jest taki sam lewak jak tusk i kaczynski! Nawet program nowoczesnej jest kopiuj wklej z po! Nawet sami glosowali za programem 500+.

Gość gość
obudzić to się mogą ale prawda jest taka że są w czarnej dupie za jakieś 40lat wymrą naturalnie bo szkopy słabo się rozmnażają jeżeli dodać do tego ucinanie łbów przez terrorystów i zamachy to wymrą jeszcze szybciej za jakieś 10-20lat nie będzie narodu niemieckiego tylko mała gróbka coś jak u nas kaszubi w dodatku jak spełnią się przepowiednie Nostradamusa teren Niemiec to będzie nuklearna pustynia trochę słabo dla na bo za blisko nich jesteśmy ale to kwestia czasu tego że jakiś terrorysta czy to u szkopów czy u żabojadów czy gdzie indziej dorwie się do elektrowni jądrowej chyba nawet w Belgi była taka sytuacja ale w porę zareagowali co do Nostradamusa to dodam jeszcze że w 2004 chyba jakoś czytałam książkę że według jego przepowiedni islam ma zalać Europę co wydało mi się na tamte czasy kompletną bzdurą a jednak ziściło dodam jeszcze że ponoć polska ma mieć połowę rusków chyba do uralu w swoich granicach i mamy się dogadać z chinami które zaatakują rosję już teraz Polska zaczyna mieć dobry kontakt z chinami i wygląda na to że przyjaźń się pogłębi a rosi na świecie nikt nie lubi on nie mają już praktycznie żadnych sojuszników

Gość gość
Do 15:01 cały czas nowoczesna trąbi że na, 500+ nie ma pieniędzy

Gość gość
15:04 taaa trabi? To po chuj glosowali za?!