Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z dużo starszym mężczyzną.

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję za miłe słowa. Fakt... Być może kilka rzeczy zbiegło się na raz i dlatego zainteresował mnie dużo starszy mężczyzna. W każdym razie jest mi z tym dobrze. Studia chcę kontynuować w miarę możliwości. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze potoczy.

Gość gość
ale kto tu zaraz mowi o umieraniu,tak szybko sie nie umiera najpierw zaczna sie choroby starcze,,,,,,tak sobie zje**..bac zycie,wspolczuje

Gość gość
Mam syna w twoim wieku a on ma dziewczynę w tym samym wieku, już mniejsza z tym, ze trudno wyobrazic sobie te młoda kobiete z kimś w wieku jej ojca ale przecież ta grupa wiekowa żyje inaczej. Słuchają innej muzyki, nawet jedzą ( bardziej świadomie ) inaczej, jeżdżą na inne wakacje, festiwale, życie studenckie, dorywcza praca, zabawy do świtu i odsypianie za dnia. Czas na dorosłe życie i związane z nim obowiązki jeszcze przed nimi. Teraz jest czas nauki a nie rodzicielstwa. Miała 19 lat ( czyli klasa maturalna ) kiedy 55 latek zainteresował sie tobą? Byłaś mocno samotna a on po prostu starym satyrem . Marnujesz życie na tarcie, rodzice ciebie utrzymują , możesz studiować czyli nie musisz pracować a tak zle ich oceniasz. Ten twoj wdowiec powinien dostać łomot od twojego ojca.

Gość gość
facet zycie juz przezyl a ona jeszcze nawet nie weszla w to zycie.....w ogole jak sie poznaliscie i jak doszlo do pierwszego zblizenia,staruch wiadomo polecial na mlode cialko ale tobie sie dziwie....

Gość gość
dziewczyna nie jest normalna , potrzebuje dobrego psychologa i terapii wiec nie ma co sie dziwic

Gość gość
Jeżeli Ci to odpowiada i jesteś z tym mężczyzną szczęśliwa to powodzenia. Wszystkiego dobrego dla Was i malucha.

Gość gość
gość 10:10 - Teraz to już za późno na to. Będą rodziną.