Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrot do byłego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chłopakiem 1,5 roku, rozstaliśmy sie bo nie było go przy mnie wtedy kiedy potrzebowałam go najbardziej. Nie przejął sie za bardzo rozstaniem, bawił sie, chodził na imprezy na których nawet nie wiem co robił. Po jakims czasie ja tez zaczęłam imprezować, miałam kilka 'przelotnych znajomosci'. Moj były chłopak zaczął do mnie pisac, chciał wrócić jednak ja nie potrafiłam dac mu kolejnej szansy. Po jakims czasie spróbowaliśmy jeszcze raz. Jednak nie było tak jak kiedys, kłóciliśmy sie, przestały mnie śmieszyć jego żarty, zaczęłam zwracać uwagę na jego 'niedoskonałości', czułam ze przestał mi sie podobać. Wiec rozstaliśmy sie. Ja zerwalam, a on nawet nie próbował zrobic nic zebym nie odeszła. Zaczęłam znowu spotykać sie z innymi, jednak nie potrafiłam z nikim byc na poważnie bo dalej o nim myslalam.. Chciałam zeby był przy mnie. Wiec tym razem ja do niego napisałam, prosząc o spotkanie i zgodził sie, chciał dalej ze mna byc.. I teraz znowu jestesmy razem, po roku. Ale nie potrafię z nim znowu jak kiedys, znowu zbyt wielu rzeczy mnie w nim drażni przez co nawet nie chce sie z nim spotykać.. Wiem, ze mnie kocha i zrobi dla mnie wszystko,ale ja nie wiem czy moge zrobic dla niego to samo.. Co zrobic, próbować byc z nim dalej czy odpuścić sobie go juz na zawsze? Boje sie, ze po jakims czasie jak nie będziemy gadać, bede chciała znowu do niego wrócić.. Boje sie tez, ze nie znajdę juz kolejnego chłopaka

Gość gość
Po tylu nieudanych próbach nie ma sensu marnować dalej czasu. Trzeba to przetrawić, a potem wierz mi poznasz jeszcze swojego księcia z bajki. Wiadomo nikt nie zapuka do Twoich dni szczęściu trzeba troszkę pomóc ale wszystko przed Tobą powodzenia:)