Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do pań

Polecane posty

Gość gość

Uprawialyscie kiedyś seks, od tak, bez zobowiązań? Mialyscie przez to jakieś wyrzuty sumienia? Ile mialyscie lat?

Gość gość
jak mialam 16-17lat, potem sie ustabilizowalam na 7 lat

Gość gość
Z obcym facetem? Było ich paru? Zalowalas?

Gość gość
z kolegami. dobrze mi dogadzali :)

Gość gość
Nie miałaś nigdy wyrzutów sumienia? Nie czulas się jakoś źle z tym? :) bo ja nie wiem co zrobić.

Gość gość
nie - 2 dotknelo maxsymalnie moich plecow a trzeci c**y i cyckow. byly to grzeczne zabawy

Gość gość
mając 22 lata przespałam się z kolegą. Wcześniej wgl nie postrzegałam go jako faceta, z którym mogłabym sie przespać. Trochę alkoholu, samotność i tak wyszło. Obydwojgu nam to podpasowało, byliśmy singlami więc zaczęliśmy dzielić kumpelstwo z łóżkiem. Po około pół roku byłam już zakochana na zabój, ale on nie. Wytrzymałam 2 lata i wyszłam z tej relacji sponiewierana psychicznie, zniszczona, bez sił i załamana. Minęły 4 lata i ciągle mi go brakuje. Nie polecam.

Gość gość
Ja poznałam jednego faceta, wiedziałam, że przyjechał tylko za kilka dni, ale że się sobie spodobaliśmy to poszliśmy do łóżka. Nie żałuję, bo to mój drugi partner w życiu, po baaaardzo długiej przerwie. Poza tym był świetny i bardzo zadbał o to by było mi dobrze.

Gość gość
Waszym zdaniem, jeśli mam 18 lat i przeszłam przez 'wakacyjna' przygodę z kolegą, którego poznałam właśnie na wakacjach, jestem 'puszczalską'? To był mój taki pierwszy i ostatni raz z kimś kogo nie kocham....

Raz, miałam 25 czy tam 26 lat. Nie czułam wyrzutów sumienia, bo to miała być tylko dobra zabawa na wakacjach. Jakkolwiek na jednym razie się nie skończyło, ale to inna historia.