Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam niecałe 18 lat i swój pierwszy raz za sobą od ponad pół roku. Miesiąc temu poznałam chłopaka, typowy podrywacz, ale mnie kręcił. Spotykaliśmy się co weekend, bo sporo km nas dzieliło. Gdy spotkaliśmy się trzeci raz, na imprezie wypilismy trochę za dużo i skończyliśmy w samochodzie uprawiając seks. Już wcześniej na spotkaniach proponował mi to, ale odmawialam, bo nie jestem zwolenniczką seks przygód. Mam teraz mieszane uczucia, ponieważ z jednej strony chciałam tego, potrzebowałam, a z drugiej czuje się jak nic nie warta dziewczyna, ponieważ jeszcze na tej samej imprezie widziałam go jak wychodził z inną dziewczyną. Nie wiem co mam myśleć o sobie, męczy mnie kac moralny.. Nigdy więcej tego nie zrobię..

Gość gość
Źle trafiłaś. Dupek i tyle. Puść to w niepamięć, ale wyciągnij wnioski na przyszłość. Człowiek uczy się na błędach.

Gość gość
A jeśli on się teraz odezwał? Nie chcę kontaktu z takim facetem, ale boję się, ze bedzie chciał zniszyc moja reputację. Wszystkim zawsze się przejmuje..

Gość gość
A jeśli on się teraz odezwał? Nie chcę kontaktu z takim facetem, ale boję się, ze bedzie chciał zniszyc moja reputację. Wszystkim zawsze się przejmuje..

Gość gość
zostałaś wykorzystana przez szatana, ten chłopak to tylko narzędzie w jego rękach.

Gość gość
Daj sobie z nim spokój! Odezwał się, bo pewnie ma ochotę na seks. Tego chcesz? Być zabawką, nikim ważnym. Przemyśl to.

Gość gość
Nie chcę, ale to też jest mój błąd, zgodizlam się pomimo tego, ze dla mnie liczy się miłość, nie seks. Nie mam pojęcia dlaczego mu uleglam.

Gość gość
Uleglas mu bo mialas nadzieję ze w ten sposób zatrzymasz go przy sobie. Nawet gdy bedziesz dawała mu dupy za każdym razem to i tak bedziesz dla niego tylko dziura do wyruchania. Daj sobie z nim spokój zanim masz jeszcze szacunek do siebie

Gość gość
Na pewno nie chciałabym być z takim człowiekiem. Nawet przed tym nie myślałam, że mogłabym z nim być. Nie wiem dlaczego aż tak mnie poniosło, mogę to uznać za wakacyjna przygodę, ale jest mi wstyd i głupio, bo jestem w sumie gówniarą, która powina siedzieć przy książkach a nie takie przygody przechodzić.

Gość gość
niema brzucha niebylo sprawy ;-)

Gość gość
To był dopiero mój trzeci raz. Dwa razy przeżyłam z moim byłym już chłopakiem, i ten trzeci raz teraz ostatnio bez zobowiązań.. Źle się z tym trochę czuje.

Gość gość
Źle się czujesz, bo to typ człowieka, który traktuje kobiety przedmiotowo. Będzie z jedną, wyjdzie z drugą, wróci do pierwszej, bo chce się ****ać. Przygody są fajne, ale z wartościowymi facetami. Tylko czy tacy są skłonni do przygód? Chciałaś seksu, ok, tylko szkoda, że nie umiał Cię uszanować.

Gość gość
Po takiej przygodzie już podziękuje za inne przygody. Teraz czekam na kogoś wartościowego, kto na mnie poczeka, jak będę gotowa, bo po tej sytuacji na pewno trochę to potrwa. Mam nadzieję, ze z czasem przestanę się tak okropnie czuć,bo nie o to mi chodziło.

Gość gość
Jako chłopak trochę starszy od Ciebie powiem Ci, że w moich oczach niczego nie straciłaś. Trochę Ci współczuję, że trafiłaś na dupka. Nie lubię takich facetów, szczególnie, że później dziewczyny zamykają sie na relacje, które mogą być dobre i myślą, że najszczęściej nie są. Samo to że chciałaś seksu nie jest dla mnie złe. Miałaś do tego prawo, mimo że wiedziałaś, co to za osobnik. Podejrzewam, że jako dziewczyna z jakąś nadzieją i tak trochę za dobrze go oceniłaś.

Gość gość
Często traktuje za dobrze ludzi, a to dlatego, że nigdy nie chce być tak samo traktowana. Chciałam seksu, bo brakowało mi takiej bliskości, wiedziałam, ze jest z niego lovelas, ale nie wiedziałam, że na tyle, żeby zaliczyć jedną, a potem na jej oczach podbijać do drugiej..

Gość gość
Mam 25 lat i jestem facetem. I radzę Ci trzymać się w bezpiecznej odleglosci od tego typa. Ewidentnie chodziło mu wylacznie o seks. Dalas sie złapać w pułapkę. Ale głowa do góry, to on powinien się wstydzić nie Ty.

Gość gość
"Często traktuje za dobrze ludzi, a to dlatego, że nigdy nie chce być tak samo traktowana" - co to znaczy? Że nie chcesz być traktowana za dobrze czy źle?

Gość gość
Całe szczęście dzieli nas pół Polski. Po prostu czuje się nic nie warta po tym wszystkim..

Gość gość
Nie chcę zeby ktoś traktował mnie źle.

Gość gość
Specjalnie napisałam, ze jest mi z tym źle, zdaje sobie sprawę jak się zachowalam.

Gość gość
To, że będziesz dla kogoś dobra nie znaczy, że ktoś będzie taki dla Ciebie, mimo że się to zdarza (uprzejmość za uprzejmość, dobre słowo za słowo itp.).

Gość gość
Wiem, że nie zawsze ludzie odwzajemniaja dobroć, ale jednak tym się kieruje.

Gość gość
Lepiej o siebie dbaj. Intuicja raczej nie zawodzi.

Gość gość
Dziewczyno nie zadreczaj sie. Nikomu krzywdy nie zrobilas, co najwyzej sobie ale to juz tylko od ciebie zalezy jak bardzo wplynie to na twoje zycie. Potraktuj to jako nauczke, doswiadczenie i zyj dalej. Myslisz ze on ma wyrzuty sumienia? Z twojego opisu widze ze raczej nie wiec ty tez nie miej. Jestes bardzo mloda, jeszcze wiele razy cie zycie zaskoczy, trzymaj sie :)

Gość gość
Teraz powinnaś za niego wyjść.

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu bala sie teraz o swoje zdrowie.

Gość gość
do pani wyżej - bój się o swój rozum

Gość gość
Seks jest dla ludzi. Lubisz, to go uprawiaj i się zabezpieczaj. Nie chcesz w taki sposób to weź się na inny. Seks jest normalną częścią człowieka.

Gość gość
Co do bania się o swoje zdrowie, to się zabezpieczylismy.

Gość gość
Masz już osiemnaście lat, co byś powiedziała na sex z czterdziestolatkiem?