Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety ale mężczyźni w Polsce preferują głupie i pospolite kobiety

Polecane posty

Gość gość

Takie które pieprzą coś trzy po trzy bez żadnego logicznego sensu, takie które lubią komplementy w stylu ale - masz ładne nogi . Nie ze jesteś oryginalna, dobra, kochana, że dajesz mu szczęście. Są też często slaabi psychicznie i trzymają się w kupie z innymi facetami, nie mają własnego zdania, tylko wlaza sobie w d**e nawzajem. Są panicznymi c*****i i boją się inteligentnych , niezależnych kobiet.

Gość gość
Wyślę ci na email-a sudoku i 3 krzyżówki do rozwiązania. Jak je rozwiążesz to odeślij mi zdjęcie swojego tyłka.

Gość gość
inteligentne , niezależne kobiety zawsze mogą ocenić się z koleżanką a seks uprawiać z wibratorem.

Gość
Bo wazne, zeby byly ladne i dobre w lozku. To sie liczy przede wszystkim!

Gość gość
Głupie laski nie mogą być dobre w łóżku bo są głupie leżą jak kłody

Gość
@gość dziś <, Czesto ta, ktora uznaje sie za "glupia", ma swoj kobiecy rozum, wie czego chce i potrafi to zdobyc. Miedzy innymi przed lozko. A ta niby "madra", uczona po dwoch fakultetach, jest wlasnie glupia :-)

Gość gość
Czyli czarne jest białe a białe jest czarne

Gość
@ gość dziś Czyli czarne jest białe a białe jest czarne << Czyli ocena czy ktos jest madry czy glupi nie jest taka oczywista.

Gość gość
Tak, Einstein był debilem a producent musztardy geniuszem bo zarabia tysiąc razy wiecej

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec jaki będzie Twoj docelowy facet, czy będziesz kochana tak jak tego chcesz i przez kogo, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Z nieatrakcyjną sekutnicą co chce raz w miesiącu po ciemku żaden facet nie miałby życia.Takze wiecie

Gość
@ gość dziś Tak, Einstein był debilem a producent musztardy geniuszem bo zarabia tysiąc razy wiecej...<< A gdybys byl kobieta, to wolal bys byc zona Einsteina czy producenta musztardy? A moze jestes kobieta, to odpowiedz.

Gość gość
Nic dziwnego że potem macie głupie i pospolite bachory

Gość gość
Każda baba po gwnostudiach humanistycznych czy jakimś zarządzaniu myśli że jest nie wiadomo jak inteligentna , a jak sobie zrobi tatuaż na dópie to czuje się wyjątkowa i oryginalna.

Gość gość
Inteligencja jest dziedziczna, więc istnieje prawdopodobieństwo ze 50% potomstwa będzie głupie z głupia kobieta, w rzeczywistosci jest większe, bo inteligencję rzadko się dziedziczy.

Gość
@ gość dziś Inteligencja jest dziedziczna...<<< Wiec w takim razie jedna osoba w zwiazku powinna byc madra, a druga niekoniecznie, zeby jakos utrzymac poziom ;-). No bo co bedzie, jak zwiaze sie dwoje malo inteligentnych? Katastrofa !

Gość gość
Najczęściej wdaja się w matkę bo ona je wychowuje, wiadomo że głupia kobieta Einsteina nie wychowa a jak urodzi inteligentne dziecko to go zaniedba i zniszczy

Ja tak to w sumie potwierdzam. Nie mowie o inteligencji w sensie studia i nauka itp. Ale ogolna inteligencja, myslenie, logika, kultura. Mam kumpla co ma naprawde laske ale sie wszyscy mu dziwia bo laska gada 3 po 3 bez logiki, nie rozumie zartow, tępa bardzo ale byleby klepac i sie glupio smiac i robic fotki. Jak popije to jest lepiej bo nie gada tyle. Ale kloci sie o p*****ly ze swoim np kto sie pierwszy upil i juz jazda, pokloceni. bez sensu. A mam znajomego co ma serin nie zaatrakcyjna kobiete ale jest tak fajna, mila z kultura rowna babka do pogadania o wszystkim ze sam juz widze roznice miedzy tymi światami.

Gość
@gość dziś <, To w takim razie madrzy faceci powinni brac glupie zony, to jedyna szansa dla dzieci :-). No ale powinna byc przynajmniej ladna i dobra w lozku.

Gość
MYCHA895 dziś Jesli ktos potrzebuje kobiete glownie do pogadania....

Gość gość
Od kiedy uroda ma coś wspólnego z inteligencją?

Gość gość
Rescator i jego seksistowskie wynurzenia. Oczywiście każde jego słowo to emanacja prawdy objawionej, spróbuj się z czymkolwiek z nim nie zgodzić a natychmiast zmiesza cię z błotem. Jak czytam jego posty, aż słabo się robi. Jak najdalej od takich toksycznych osobników o w gruncie rzeczy wąziutkich horyzontach myślowych. Jest święcie przekonany, że jak jego kobieta (w zasadzie pasowałoby słowo samica), to taka maszyna do rozpłodu i prac domowych, każda inna musi być identycznym przedmiotem użytkowym - bez osobowości, bez poglądów, bez aspiracji (poza rozrodem i usługiwaniem Panu&WłaTcy samcowi).

Gość gość
gość dziś Właśnie to samo miałam napisać. Trafna analiza postaci naszego zacnego Rescatora :D

Gość
gość dziś No to przystepujemy do mieszania z blotem :-). Przede wszytkim widze, ze moje posty rzeczywiscie ciebie oslabiaja. Oslabiaja na tyle, ze zapominasz czytania ze zrozumieniem (o ile ta umiejetnosc w ogole posiadasz). Bo zawsze pisalem, ze kobiety powinny byc uzywane glownie do seksu (nie na darmo jestem seksista :-) ). Prace domowe powinna wykonywac sluzba albo powinny byc ograniczane do minimum. Natomiast rozrod to moim zdaniem czynnosc calkowicie zbedna, dokonywana jedynie na zyczenie kobiety. A uslugiwanie, to ewentualnie w lozku. No ale jak mozna od "yntelygentnej" baby po cytuje: " gość dziś " gwnostudiach humanistycznych czy jakimś zarządzaniu" oczekiwac zrozumienia tekstu pisanego. Na razie koniec blota, oczekuje teraz tekstu jaki to jestem sfrustrowany i powodow dlaczego tak jest, zgodnie z twoja szklana kula.

Gość gość
Jesteś 3/10 rozumiem argument.