Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy beda spowrotem wybory samorządowe myślę że po tym jak PIS oszukał miliony

Polecane posty

Gość gość

polskich rodzin programem 500+ zwiększyły się trochę szanse PO

Gość gość
czyli, że PO razem z całym narodem powinni podziękować pisowi

Gość gość
jakby pis tak nie kradł to nikt by nie wiedział że po jest takie uczciwe, ze można mu powierzyć pod opieke majątek narodowy i losy wsyztkich mieszkańców swoje swoich dzieci i ich dzieci. cieszmy sie nadchodzi złota era. po raz kolejny przegonimy złodziei i pasozytów i po raz kolejny bedziemy opływali w dostatki dzięki zabieraniu tym którym sie nie nalezy i zyją naszym k0oosztem. ide po szampona i kreetki do lidla

Gość gość
mnie to sie średnio podoba. w wojsku jak zdawaliśmy warte kolejnenj zmianie to mieli prawo sprawdzić czy niczego nie brakuje. raz brakło filcowej kłądki do butów to nam sie warta przedłużyła o dwie godziny bo nie chcieli przejąć. kolesie na kompani musieli kombinować filc i nożyczki co wcale nie było takie proste bo szwej od magazynu na kompani tez musi sie rozliczyc i do tego mieć na flaszke. jak tak słucham politykó że im nie wyszło bo po przedni yle nakkkradli, że oni też muszą kraść żeby zaspokoić nasze niezaspokojone potrzeby to bym wprowadził taki właśnie system z drobną korektą, e muszą odpracowac tyle ile brakuje.

Gość gość
a nie. no c***j brakło....to my se odpoczniemy cztery lata przepijemy co zajepalim a w tym czasie niech se pokradną koledzy z konkurencyjnej partii. to jakaś komedia jest kooorfa.

Gość gość
Rozumiem ze w 2020 smutno mi bo ja dzieci mieć nie będę ,dużo kobiet otrzymuje odmowę i dobrze i tak to chyba nie wielki procent

Gość gość
napiertolą obligacji, najepią kooorfa nikomu niepotrzebnych zamówień "publicznych" na 300 lat do przodu i zapłatą z góry dla zagranicznego wykonawcy po czterechlatach sie zmyja i ich to choooj obchodzi bo nie rządzą. nie kooorfa ak nie bedziemy sie bawili. oddacie wszystko co do grosza albo bedzieta odpracowywali u mnie na etacie

Gość gość
no i jest jak jest. nie wiem jak tam w wojsku z przekrętami na wyzszym szczeblu ale na szczeblu kompani nic nie ma prawa zmienić stanu ilościowego przez dwieście lat nawet jak połowa zginie. jak ginie to sie chyba rozmnaża bo nigdy nie brakuje przynajmniej ja sie nie spotkałem z tym żeby czegos brakło

Gość gość
ma być i c***j kogo obchodzi skąd a jak nie to bulisz albo wpieetul a nie że kooorfa, e muszą przemyśleć swoje złe uczynki na jakiejś riverze przy koniaczku podawanym przez cycate kooorfy. albo w brukseli zobaczyć co znaczy odpowiedzialność na wyższym stanowisku żeby więcej nie kraść jak go tam zdegradują.

Gość gość
a wy ciągle łazita koorfa na e wybory jak barany i ciagle pozwalacie sie im okradać i robić w c****ja. dlatego robią co chcą. apetyt rośnie w miare jedzenia. a ogólnie zmierza to w strone jednego wielkiego przymusu i globalnej kontroli oczywiście dla naszego dobra. no bo jak można mieć szacunek do takich baranów jak wy? no nie możńa bo samo go do siebie nie macie

Gość gość
Proszę nie wypowiadaj się trollu

Gość gość
bo co? bo mnie usuniecie?

Gość gość
zwisa mi to kondony. czekam czekam i sie was doczekać nie moge. a przeciez od dłuzszego casu włązita wszedzzie gdzie sie da. niedługo mi w dooope wejdzieta.róbcie co chcecie moze innym odpowiada takie zycie dla mnie jest bez wartości.

Gość gość
ja wiem e o forum załozone prez jakieś tam słuzby jakiś tam wydział do walki z czymś tam. pewnie nawet wiekszość frajerów któzy tam se hodują garby wierzą że robiż coś słusznego. na głupote niestety nic nie poradze ale mi kooorfa nie mów że mam sie nie wypowiadać bo ci skręce kark obtocze gliną wrzuce do ogniska, mięso zjem a kości dam psu

Gość gość
lepszy pis nie platforma załozona przez masonerie i finansowana przez niemieckie partie

Gość gość
myślisz że jak se fruwasz na fałszywych danych osobowych pod skrzydłami wydziału propagandy to cie kooorfo nie upoluje? to se fruwaj dalej.

Gość gość
wam kooorfa skończe te ambitne tajne akcje typu seryjny samobójca tudzież inny zamach terrorystyczny nie wspominajc o empawych prowokacjach w mediach w tym internecie. jak kooorfa zaczniecie umierać w dzinych okolicznościach o sie wam przestanie podobać tajna służba a przynajmnie te grosze któe tam zarabiacie smiecie

Gość gość
a trudno was nie będzie znaleźć bo jesescie wszędzie:) może nie bezpośrednio ale po nitce do kłębka. nikt tam u was nie uskutecznia zdywersyfikowanej partyzantki. trzy miesiące i macie trzy trupy w stopniu odpowiadającym porucznikowi. zakład?

Gość gość
tych seryjnych morderców też żesta ostanio naprodukowali. zaczynam sie rozglądać czy przypadkiem gdzieś w okolicy nie kręcą sie kamerzyści pod wodzą kolesia na stołku z napisem reżyser. hanibal bomby w tramwajach co bedzie dalej? seryjny gałciciel krasnali ogrodowych?

Gość gość
tym sie kooorfa zajmujecie? nie wstyd wam? bo mi by było wstyd na waszym miejscu

Gość gość
chociaz nie bo seryjny sugeruje brak kontroli nad sytuacja a przeciez bardzo chcecie pokazac że ją macie i dzieki niej nic co złe już seryjne nie będzie. ale w sumie krasnale ogrodowe to może być początek. dacie kilka doniesień o gwałtach na krasnalach przeciągu miesiąca a później obok zgwałconego krasnala znajdziecie bombe czy coś takiego. nie wiem koorfa zadzwońta do spilberga jemu płaca za takie pomysły

Gość gość
w każdym razie ekipa saperów i antyterrorystów do każdego zgłoszenia o zgwałconym krasnalu to niezła bania. wpadacie do kogoś kto ma krasanale w ogrodzie gwałcicie jednego kolesia sprzątacie i nawet nikt nie pyta co szie działo bo wiadomo ze chodziło o gwałciciela krasnali terroryste bombowego. ja nie wiem kooorfa. jakie tempe społeczeńśtwo takie tempe służby zapewne. bez obrazy dla społeczeństwa bo to nie jego wina że jes tempe

Gość gość
mozna by nawet upichcić z tego jakiś syndrom albo inną fobie. ba nawet homofobie np względem niemieckich sąsidów. wiadomo: krasnal ogrodowy to obok sfastyki najważniejszy symbol z którym indentyfikuje sie każdy bauer i inny helmut. no i wystarczy sie schlapać krasnalowi na czapke w nocy a rano wpaść do właścicela posesji z kaftanami bezpieczeństwa gromem swatem i rutkowskim żeby pokazac jak homofibiczni i perwersyjnie w okazywaniu tego są polacy

Gość gość
może nawet jakieś odszkodowanie dla generalnej guberni da sie z tego wyciągnąć? kto wie? pewnie ten co bedzie liczył czy sie kasa zgadza:D

Gość gość
mozecie nawet wysłac agenke żeby pobrała odpowiednią ilośc nasienia, którym skropicie krasnala:D james bond to przy was harcerz normalnie:D

Gość gość
zadzwońta do mosadu tam wiedzą jak obciążać winą ofiary.

Gość gość
suma sumarum jak cel zostanie osiągnięty to przyjdzie pora na odmóżdzanie i czystki w słuzbach. tego możecie byc pewni. i nie mówie o politycznych czystkach tylko o czystkach generalnych. przedświątecznych. zostaną z was tylko wełniane skkarpety pod choinką i święty mikołaj z cukierka.

Gość gość
no ale jak już pisałem wcześniej na głupote nic nie poradze. dasz bór