Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wolicie tempo w seksie

Polecane posty

Gość gość

- bardzo powoli - powoli - rytmicznie, ale nie szybko - zmienne, raz szybko potem zwolnienie - ostre rżnięcie?

Gość gość
Każde. W zależności od nastroju.

Gość gość
Od początku do końca ostre rżniecie.

Gość gość
Rytmicznie, ale nie szybko i przyspieszanie bliżej orgazmu. Tak dochodze najczęściej.

Gość gość
A mówicie partnerowi jak chcecie, czy ma się sam domyślić?

Gość gość
a lubicie być całowane po p,żdzie?

Szybko, ostro i krótko. Nigdy chyba nie zrozumiem, co moje znajome widzą w seksie, który trwa godzinę.

Gość gość
zaczynając rytmicznie a kończąc ostro :P generalnie im szybciej tym lepiej, powoli to w ogóle nie dla mnie

Gość gość
ja lubie powoli i rytmicznie ostre rźnięcie nie dla mnie ponieważ mój partner ma dośc grubego i każdy ruch musi być przemyślany inaczej boli

Gość gość
Tylko ostre rżnięcie, dla mnie powolny seks to troche masochizm

Gość gość
Jeśli chodzi o kobiety to powolny i delikatny seks jest dla niedojrzałych dziewczynek, jakby je ktoś kiedyś porządnie zerżnął że by gwiazdy widziały to od razu by zmieniły zdanie ;)

Gość gość
Jak Mój porusza się bardzo powoli, to zazwyczaj zmieniam pozycję i ujeżdżam go jakby od tego zależało moje życie :D

Gość gość
gość dziś dokładnie. dla takich, co do tej pory seks oglądały tylko w "Klanie" :D zresztą, czy ktoś w ogóle robi to w sposób, w jaki pokazują to w filmach/serialach?

Gość gość
Może jestem inna,ale mam tylko orgazmy łechtaczkowe i potrzebuję wolniej. Na jeźdźca szybciej, bo ocieram się łechtaczką bezpośrednio. Same dzieci tu siedzą skoro uważają, że to śmieszne oraz, że rżniecie bezmyślne tylko sprawia kobiecie przyjemność.

Gość gość
gość dziś o czym ty w ogóle gadasz skoro masz tylko orgazmy lechtaczkowe które potrafi sobie zafundować 5letnia dziewczynka :D widać że jesteś słaba w te klocki

Gość gość
Słaby to jesteś Ty jak myślisz ze ostre pilowanie k*****m da orgazm. Nadajezz sie do tartaku. Pochwowy orgazm to rzadkosc

Gość gość
jestem ciekawa czy ty masz tyle rodzajów orgazmów co w podręczniku od biologii i gdzie sie tego nauczyłas. W większość przypadków pochwowy orgazm to cos czego nie ma wiele kobiet, ponieważ kobiety mimowolnie pracują na orgazm właśnie łechtaczką. Pewnie masz jeszcze wytryski kobiece .

Gość gość
Coś sie tak obruszyla urazilo cie? :D Czy ja mówię że ostry seks jest konieczny? nie... A z tym że orgazm pochwowy to rzadkość to sie dalej tak pocieszaj ;)

Gość gość
Nie ja to napisałam. Jednak takie szydzenie z kogoś świadczy o twojej zlośliwości i niedojrzałości. Lubie seks jaki uprawiam i nie szydze z ciebie. Czy jestem dobra w te klocki pozwól niech wypowiedzą się mężczyźni. Seks to cała oprawa nie tylko rżnięcie i twój orgazm pochwowy;)

Gość annaeg
@haze jak dobry kochanek to godziny to za mało, może kiedyś sama się przekonasz, dobry będzie też wiedział jakie tempo ma być w czasie tych godzin i nudzić się nie będziesz w sypialni, zapewniam

Gość gość
Jak jestem mocno rozgrzana to lubie tylko ostro i na calego az po jadra i jak najdluzej po prostu uwielbiam byc mocno rzerznieta

Gość gość
ja bardzo wolno całowanie i przytulanie