Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

jutro do pracy, koszmar, te same twarze...

Polecane posty

dołuje mnie to...nie to, żebym nie lubiła tych ludzi, bo są fajni, ale widzę ich codziennie :( w poprzedniej pracy codziennie widziałam kogoś innego i to było fajne i w ogóle najczęściej pracowałam sama

Gość gość
no co Ci poradzic. Moze znajdz sobie prace na lotnisku...;) Tam praktycznie sa setki nowych twarzy, tylko czasem bluzgaja na obsluge..nawet za to, co jest udogodnieniem. Bo matoly nie rozumieja.

Gość gość
nie ma terrorystów, ale dzień bez ewakuacji to dzien stracony, wiec co jakis czas ktos zostawia plecak albo inny tobolek i sie ewakuuje pol terminala. No i orka straszna jest, czasem z glodu boli glowa, bo zarobki nie kazdemu pozwalaja jesc przez caly miesiac.

chciałabym lecieć w kosmos albo na odludzie i nikogo nie widzieć :( a codziennie tłumy... jestem załamana, trzeba rozmawiać, uśmiechać się, udawać normalną, a te codzienne rozmowy mnie wykańczają

nie zauważyłeś jeszcze? :classic_cool: normalna nie jestem i staram się wyciągać z ludzi ich ciemną stroną/ prawdziwą / nienormalną, lubię poznawać ludzkie problemy, błędy itp. a nie słuchać o tym co robili w weekend

o tym właśnie mówię, sama dzisiaj miałam pokusę na piwo, ale opanowałam się i nie żałuję, szkoda przepić życie! :)