Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza doprowadzilam sie do ruiny

Polecane posty

Gość gość

Moze to moja win a ciaze w wieku 40 lat ale coz tak sie zycie ulozylo,maz pracuje caly mi dnia mi pomaga jak jest w domu ale to za malo,mam silny nerwice,jestem wycienczona,nie spie od miesiecy,rycze non stop mam paraliz jednej czesci twarzy I nie wiem co to jest,zdretwialy jezyka usta od paru dni,poczekam ze 2 dni jak to nie przejdzie pojde do lekarza,pot leje sie ze mnie jak z kran, wychodze z glowa umyta na dwor a po 5 min mam mokry jakbym wyszla z kapieli,cos straszny go zebym wiedzial ze tak bede sie czuc I wygladal nigdy bym sie nie zdecydowali na dziecko,prawda jest taka ze to jak wyglada zycie u ludzi nic nam nie.mowi dopiero jak sie ma swoje dziecko to mozna doswiadczenia tegouczucia,dla mnie to masakra

Gość gość
To się nazywa powolna agonia.

Gość gość
hej słuchaj idz szybko do lekarza bo z tym dretwieniem to coś nie halo ,moze być udar odpukać.

Gość gość
Autorko a Ty jesteś jeszcze w ciąży czy już po porodzie? Bo to ważne w przypadku paraliżu?

Gość gość
Przekwitasz pewnie

Gość gość
Mam 10 synka,mam duzy niedobrze magnezu I potasu,zaczeli sie od skurze, potem drga nia powieka, dretwienie jezyka usta a teraz prawda czesc twarzy,biore witamina ale jak nie przejdzie to ktos mi poradzilem zeby pojsc do szpitala na magnez dozylnie ponoc dziala

Gość gość
Sory to moj tel wstawia co chce a nie potrafie wylaczyc slownika

Gość gość
nie rozumiem, masz 10 synów

Gość gość
Masz 10 synkow? Wez sie naucz pisać

Gość gość
Lekceważysz takie poważne objawy? Skąd wiesz, że to tylko niedobór. Rozumiem, że dawka suplementu ustalona z lelarzem? Ty masz dziecko do wychowania!

Gość gość
Jak się coś takiego czyta to wręcz się nie chce mieć dzieci ... ;/ większość moich koleżanek zbrzydło i mają problemy zdrowotne

Gość gość
Ogólnie skurcze tak, to brak magnezu i potasu. Jednak dretwienie jednej strony to już może być dużo poważniejszy problem wiec nie czekaj na cud tylko do lekarza

Gość gość
A kto zdiagnozował ci niedobór magnezu i potasu? I zalecił na to branie witamin? Moja mama miała dzieci w młodym wieku a też miała w okresie menopauzy podobne problemy, tyle że dbała o siebie, poszła do lekarza i brała leki. Takie uderzenia gorąca z obfitym poceniem się miała również- pomogły hormony. Dietę też zmieniła... Nie ciąża cię doprowadziła do ruiny, tylko własne zaniedbanie. Piszesz że masz silną nerwicę, pot się z ciebie leje strumieniami, paraliż połowy twarzy (!), drętwienie języka- i czekasz aż przejdzie, a potem może pójdziesz do lekarza???

Gość gość
gość wczoraj no doslownie wyjelas mi to z ust