Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewypada

Czy to normalne???Co mam zrobić!?

Polecane posty

Dziewczyny czy to jest dziwne!? Mój mąż bardzo mnie kochający bez wątpienia ma takie dni że od czasu do czasu spędza wolne nasze dni gdzieś u kumpla. Tu jakaś sprawa, tu naprawa auta, piwkowanie, kebaby itp. dziś np było święto... wolny dzień gdzie wolałabym żeby chociaż wieczór spędzić miło razem... a on wraca o 22 giej. Nie chce zemsty ale sposobu że by zaczął coś kumać i zwracać na mnie więcej uwagi. Wiem że on jest bardzo towarzyski, ma dużo przyjaciół ale ja jestem pieszczochem lubię spontanicznie gdzieś jechać tylko we dwoje... macie jakiś pomysł co robić? Tym razem nie awanturuję się, po wypiciu u niego kilku piw i tak to nie ma sensu. Myślę żeby pokazać mu że też już nie będzie u mnie na pierwszym miejscu i kiedy wróci z pracy mnie nie będzie. Co myślicie? Ma ktoś podobnie? :(

Gość gość
Znajdź kochanka około 7/10

Gość gość
Wstań w sobotę i spontanicznie wyjedz sobie z kolezanka za miasto, wróć o 22

Też uważacie że to jest dziwne??? Cały dzień mogliśmy spędzić razem, oki do popołudnia robił z autem z kolegami bo mamy mega z nim problem ale hello... wieczór drugi kolega :D nie dowierzam i nie odpuszczę mu tego :( Zrobię tak , już się umówiłam. On nie ma zazwyczaj problemów że idę do koleżanki wręcz czasami sam mi to proponuje ale ja tak nie chcę wole w takie dni iśc do koleżanki gdzie jego nie ma w domu. Lubię się sobą nacieszyć może on nie ma aż takiej potrzeby... przecież wybierał by mnie.... wkurza mnie to

Znaleźć kochanka?? ale ja nie chcę robić głupstw bo my się kochamy w ten sposób się ranić to już przegięcie ale jakiś kolega przydupas który poświęci mi troche swojego czasu hmnnn nie wiem nie chce żeby mnie potem o coś obwiniał. Może po prostu dawać mu znaki, brak ochoty na sex, wieczne wymówki, nocami mnie nie będzie ... najgorsze to jest to że mamy teraz sezon urlopowy wszystko wygląda do d...y

Gość gość
A skad jestes? jakies duze miasto?

Gość gość
A jesteś pewna że wychodzi tylko do kolegów? ;)

Gość gość
Co masz zrobić? Porozmawiać. Umiesz wyartykulowac o swoich potrzebach męzowi? Czy tylko na Kafe?

Gość gość
Faceci to świnie, wszyscy są tacy sami....