Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykształceni ludzie są straszni

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ...Ale wydaje mi się ze lekarze są najbardziej wywyższającą się grupa.... x Weź poprawkę na to, że dla lekarza, nie liczysz się Ty, ale Twój organizm. Nawet niewskazane jest, by traktował Cię po ludzku.

Gość gość
*prostopadle. aaa. no to inna sprawa. chociaż tu też duzo zależy od tego czy podłoga jest prostopadła do sciany:D bo jak nie jest to prostopadłość zajdzie jedynie dwuwymiarowo;) teoretycznie trzebaby dokonać pomiaru kąta pomiędzy sćiana i podłogą jak również kształtu ściany. bo może kazałeś kolesiowi to postawić ww kącie i zapomniałes powiedzieć do kóej ściany ma to ustawić prostopadle:D

Gość gość
Weź poprawkę na to, że dla lekarza, nie liczysz się Ty, ale Twój organizm. Nawet niewskazane jest, by traktował Cię po ludzku. X Tak oczywiście, wam już sodowa uderzyła do głowy, pomijając fakt że 9 na 20 lekarzy nie potrafi postawić diagnozy, nie wymagają od siebie wiedzy a wymagają od pacjenta zaufania. Sorry tu chodzi o życie ludzkie jak się matol pomyli to można umrzeć. A mylą się często, bardzo często, bo nie dość że nie chce im się myśleć to niewiele wiedzą. Moja znajomy sprowadzil leki z zagranicy które sa u nas zarejestrowane ale nie do kupienia i żaden konowal nie był w stanie wymyślić dawki jaka należy zastowowac, ze zwykłego lenistwa i niechęci do głębszego myślenia. Takim ludziom się nie ufa, lekarze mogą bardzo zaszkodzić i ciągle prawo ich chroni, chroni bandytów w kitlach Z

Gość gość
gość dziś ...Tak, czuję swoją wyższość nad prymitywem, który nie rozumie polecenia: proszę ustawić to PROSTOPADLE do ściany." ...nie wydaje mi sie aby tak sformułowane polecenie dało sie wykonać od ręki... x Wierzę, że Ty możesz mieć z tym problem :D. Chodziło o dwie listewki, na których mieliśmy za chwilę, ustawić i oprzeć o ścianę, kilka sporych szyb. Robol-debil ułożył je równolegle do ściany. Nie podejrzewałem go o taką głupotę, więc zamiast postawić ciężką szybę, lawirowaliśmy nią w powietrzu, a ja butem przesuwałem listewki. x Inteligentny robotnik wie, jak jak złapać narzędzie, robol-debil nie potrafi nawet tego.

Gość gość
wiecie mi nie zależy żeby lekarz był milutki,niech będzie świetnym lekarzem to dużo

Gość gość
gość dziś I na tym powinniśmy się skupić :).

Gość gość
ale o był jedyny sposób żeby położyć listewki w miare prostopadle do ściany. ułożyć je równolegle do ściany prostopadłej :) prostopadle to nie znaczy: tak żeby można tam było położyć okna .debilu

Gość gość
prostopadle to znaczy tak aby tworzyły ze ścianą kąt 90 stopni i taki właśnie kąt utworzyły ześcianą prostopadłą do tej przy której położył listewki rónolegle. zatem bucu wykonał woje polecenie dokładnie tak jak kazałeś w dodatku nie wnikając po c***j tak mają leżeć jak nie umiesz sie komunikować z ludźmi i przekazać o co ci chodzi to miej pretensje do siebie. pewnie jako robol wolał nie podważać twojego autorytetu więc kooorfa położył je tak jak mu kazałeś ja bym mu dał podwyższke niedorozwoju

Gość gość
gość dziś No i mamy kolejnego bezmózga, który będzie zawsze pluł, na tych mądrzejszych :P.

Gość gość
A co za problem żeby był mądry i uprzejmy. Jednak zazwyczaj prawdziwa wiedza idzie w parze z kulturą osobistą. To nie te czasy że kroilo się na zywca. Lekarz ma obowiązek szanować i twoje uczucia i twoje ciało, to nie jest jego własność. Poza tym, relacje lekarz pacjent to relacja usługodawca klient i żaden śmieć po studiach nie może mieć prawa do szkodzenia ci w jakimkolwiek stopniu.

Gość gość
skoro mówisz prostopadle to można wnosić że zalezy ci na precyzji. praecyzja do ułożenia listewek pod okna aby se tam chwile polezało nie jest wymagana więc doszedł do wniosku że może bedziesz coś kooorfa kombinował w tej swojej najepanej pierdołami bani. weź skończ mi już tu piertolić i sie połóz równolegle do sowjego poziomu i idź spać bo mnie wkoorfiasz

Gość gość
Jakie studia skończyłaś, "autorko"? :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Drogi (w użytkowaniu :D) ROBOLU-DEBILU :D : Jeżeli pokazuję Ci ścianę i polecam ułożyć do niej prostopadle listewkę, to tylko taki kretyn jak Ty, tego polecenia zrozumieć nie potrafi :P.

Gość gość
bys kooorfa nie udawał mądrzejszego niż jesteś i powiedział : piertolnij mieciu ze dwie deski pod okno na podłoge to byś sie nie musiał tera pluć jak popiertolony

Gość gość
on zroumiał bo tak je ułożył to że nie powiedziałeś do której ściany to już nie jego problem

Gość gość
Nie ma wykształconych ludzi. Każdy używa to, co wymyślili mądrzy ludzie. Weź takiego wykształconego osobnika, zostaw na bezludnej wyspie z kijem w ręku i czekaj aż ci wyśle majla. Oczywiście że nie wyśle bo jest za głupi żeby wiedzieć jak i z czego zbudować komputer. Ludzie są tak głupi, że nawet nie wiedzą że są głupi. Głupi wy/pie/rdo/li/li mądrych przez co myślą że są wykształceni. Ja też jestem głupia ale mądrzejsza od innych.

Gość gość
Ja też jestem głupia ale mądrzejsza od innych. :D

Gość gość
gość dziś ...Ja też jestem głupia ale mądrzejsza od innych.... x Nie. ty jesteś BEZDENNIE GŁUPIA :D. x Nie rozumiesz nawet znaczenia prostych słów. Nabyta wiedza, która wymyślili mądrzy ludzie, to jest właśnie wykształcenie :). x Wraz z brakiem inteligencji, doskwiera Ci też brak wyobraźni :D. Z czego ma zbudować ten komputer i jak ułożyć kabel z tej bezludnej wyspy ? Przez takie bezmózgi, życia staje się szare i smutne :(.

Gość gość
ja się nie wczytuje w te listewki ale naprawdę jesteście pocieszni :-) wiem że możecie zapełnić trzy strony z tą potyczką o listewkach

Gość gość
możliwe równiez że sie nie zgraliście w wymiarach. ty chciałeś kłaść okno on może chcał je postawić. tu zawiodłą komunikacja i to z twojej strony jak również zabrakło zdolności interpersoalnych czy jak to sie tam nazywa równiez u ciebie. jesteś niekompetentny a ludi, któzy nie umieją czytac ci w myślach nazywasz debilami. to o tyle zaskakujące, że sam nie wiesz o co ci chodzi

Gość gość
A ja olewam tę prowokację i jako mądrzejsza, idę spać. 🖐️

Gość gość
Nabyta wiedza to ściąganie i małpowanie od mądrzejszych. Sama coś wymyśl i nie małpuj od innych.

Gość gość
Trzeba było mu polecić położyć w poprzek ściany. Prostopadle kojarzy się z prosto czyli wzdłuż

Gość gość
powiedziales przy której ścianie kretynie czy nakręcasz sie tym piertoleniem. ja co prawda nie mam już zamiaru nigdzie dla nikogo pracować również ze względu na przełożonych kretynów ale głównie dlatego że wole pracować sam na siebie, ale jakbys mi sie napatoczył na jakiejś robocie z taki m piertoleniem to bym ci te szyby postawił na łbie neandertalu jepany. idź kooorfa wpiertalac banany na auli a nie do ludzi koorfa z tym orzeszkiem zamiast mózgu

Gość gość
powiem wam że najgorsze są takie wredne proste baby niewykształcone,takie co sprzedadzą każdego z pieniądze ,ich nikt nie przebije no oprócz jakiegoś buca

Gość gość
dorze ze nie pracujesz W CADZIE. KAZAŁBYŚ PROGRAMOWI USAWIĆ LISTEWKI PROSTOPADLE do ściany w okrągłym pomieszczeniu i by sie zawwiesił kretynie

Gość gość
jeszcze może byś sie zastanawiał co za debil pisał ten program, że nie rozzumie co znaczy prostopadle do ściany bez punktu odniesienia. moe by je usawił prostopadle do sufitu bo wirtualnym swiecie między ścianą a sufitem różnica jest żadna dopoki jej nie zanaczysz

Gość gość
siie kooorfa komputer który liczy miliard razy szybciej od ciebie i jest może nie domyślić o co ci chodzi to tym bardziej robotnik szczególnie zas ttaki który słucha co sie do niego mówi. jak chcesz żeby robotnicy myśleli za ciebie to sie kooorfa zwolnij i idź na emeryture. a jak nie umiesz sie z nimi dogadać to zrób to samo bo prędzej czy później odjepią ci taka fuszere że za nią polecisz a jak coś sie komuś stanie to pójdziesz siedzieć

Gość gość
gość dziś ... ja co prawda nie mam już zamiaru nigdzie dla nikogo pracować ... głównie dlatego że wole pracować sam na siebie... x Daj zdjęcie swoich rodziców :D, bo nie wierzę, by takiego debila, mogło dwoje ludzi spłodzić :P. x Widzisz drogi (w eksploatacji :D ) debilu :D : Zawsze pracuje się dla kogoś :). Sam, dla siebie, to Ty możesz sobie tylko gruchę strzepać :P, czego w stróżówce, w której teraz siedzisz, raczej nie rób :D.

Gość gość
zdjęcie mojego ojca moesz zobaczyć na cmentarzu i to będzie zresztya ostatni widok w twoim zyciu:)