Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Bardzo proszę o pomoc dobrych ludzi. Sama jestem w wielkim dołku finansowym. Dlatego już nie mam innego wyjścia jak poprosić o żywność, ręczniki, przescieradla pieniądze karmy dla kotow. W ostatnim czasie znalazłam 3 małe kotki w lesie i nie mogłam ich tak zostawić. Proszę o jaką kolwiek pomoc.

Gość gość
To je oddaj do schroniska idiotko a nie żebrasz :o

Gość gość
Nie słuchaj tego kretyna bez serca. Człowieku sam się zamknij w schronisku. Jesteś bardzo dobrym człowiekiem autorko. Kurczę...a jakieś instytucje? mopsy itp?

Gość gość
Nie słucham takich ludzi. Nie wiedzą jak tam jest . ciężko jest powiązać koniec z końcem i dlatego proszę o pomoc.

Gość gość
oddaj koty, ogłoś sie gdzies że oddasz koty i tyle

Gość Stary Kocur
Chętnie pomogę wychować te małe kotki. Jeśli jesteś w stanie przygarnąć jeszcze jednego kocura :-)

Gość gość
szukasz pomocy dla siebie czy kotów? skąd jesteś? pracujesz/uczysz się? nie masz rodziny? napisz cokolwiek o sobie, przecież na hasło "potrzebuję" nikt nie odpowie nie znając sytuacji...

Gość gość
Jak najbardziej szukam domu dla kotow i już prawie wszystkie je mają. Jeśli chodzi o rodzinę. To nie jest lekko. Rodzina i znajomi się odsuneli. Zaczęły się problemy to przestali się odzywac. Nie mam wsparcia. Mam pracę ale i tak brakuje mi na spłaty. Nie jest to łatwe.

Gość Przyśmieciuk683
ho ho ho 😠:D