Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonora77

Nagle mam instynkt macierzyński?

Polecane posty

Gość Eleonora77

Zawsze nienawidziłąm dzieci. Bez obrazy. Lalki były przeze mnie oglądane ze wszystkich stron, i zostawiane w kącie na rzecz klocków, zawsze byłam dość zatwardziała w tym, że nigdy nie zostane matką Nagle przez ostatni rok narasta we mnie, chęć założenia rodziny i bycia matką? To jest dziwne. Wyobrażałam sobie dzisiaj że mam dwójkę brzdąców. Mam 20 lat. Nie wiem, czy to nie za wcześnie żeby mieć instynkt macierzyński. Musze studia skończyć ;/ Robotę znaleźć. Zawsze się dobrze uczyłam. Gdybym miała dzieci to w przeciągu 2-3 lat pierwsze pewnie, ale czy to mimo wszystko nie za młodo? Nie byłabym zbyt niedojrzała? Co wszyscy by powiedzieli? Mam dużo starsze kuzynostwo, wszyscy ciągle są bezdzietni. Znajomi by mnie wyśmiali że jestem matką polką. Z drugiej strony, jestem młoda i silna, i dobrze bym zniosła ciążę. Jestem w pełni samodzielna, z wyjątkiem aspektu finansowego, a moi kuzyni długo mieszkali z rodzicami. Co się ze mną dzieje? Nawet nie mam z kim pogadać. Rodzina by się przestraszyła, koleżanki jak wyżej albo zachwycają się niemowlętami (nikt ani nic mnie nie przekona do niemowląt, sorry).