Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból stawów kolan.

Polecane posty

Gość Marika Krk
Stawy są strasznie newralgicznym punktem organizmu, przez co są niezwykle delikatne (mimo swojego ogromu zastosowań i skomplikowanej fizjologii). Może problem leży w diecie i braku odpowiednich suplementów? Ja miewałam problemy z kolanami w czasie, kiedy na studiach nie miałam czasu się porządnie wyspać i zupełnie nie zwracałam uwagi na dietę. Brałam wtedy jakieś suplementy i to mi pomogło :) Niestety to były jakieś byle jakie środki, teraz korzystam przede wszystkim z medykamentów od nich http://bola-stawy.pl i mam święty spokój. Nie tylko mam wszystko w jednym miejscu, ale co najważniejsze, dzielą się oni wiedzą, po którą normalnie musiałam lecieć aż do specjalisty.... Szczerze polecam :) Marika

Gość Krystianno21
Kolana zaczęły mnie boleć gdy zwiększyłem intensywność treningów biegowych do 4 x w tygodniu. Biegam po mieście więc obciążenia stawów są spore. Udało się jednak wyeliminować dolegliwości stawiając na regeneracje - zastosowałem Artikon msm, który z tego co czytałem jest najbardziej kompleksowym preparatem i pomógł :)

Gość gość
Jestem pod wrażeniem tego jak pracuje doktor Rosadziński, nie ma tutaj przypadku w jego terapii, jest planowa, przemyślana, każda wizyta ma określony sens i cel, to jest miła odmiana po prawie roku leczenia w innym gabinecie, gdzie miałem poczucie, że fizjo do końca nie wie co robi...:(