Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćFifona85

Nie chcę już uprawiać seksu. Jak powiedzieć to mężowi?

Polecane posty

Gość gośćFifona85

Nigdy nie miałam orgazmu. Męża nie interesuje czy mam ochotę i czy mnie podnieca. Jest dobrym ojcem i mężem ale seks od początku nam się nie układa. Jestem jego pierwszą kobietą i od kilku lat ciągle jest tak samo.Starałam się coś zmienić ale nic z tego. Chyba po prostu jest kiepski w łóżku.

Gość gość
Mam to samo. Ja sobie po protstu wyobrazam rozne rzeczy w trakcie i jest mi przyjemnie. No coz takie zycie. Wiekszosc facetow w lozku to pierdoly. Christian grey to tylko ksiazka

Gość gość
Jeżeli Cię nie zostawi to najlepszy facet na świecie. Możesz mu wydawać polecenia co ma robić.

Gość gośćfacetpiredolawlozku
A skąd ja mam wiedzieć czego ty oczekujesz. Wystarczy powiedzieć, jak raz nie wystarczy to powtórzyć. Z czasem zalapie. A Ty w ogóle lubisz seks, bo jak dotychczas to tego nie zauważyłem. Wpędzasz mnie w poczucie winy gdy Cię dotykam, czuję się jakbym krzywdę czynił. Pamiętasz może kiedy mi się oddalać, pożądalas, kochalas się ze mną tak jakby jutra nie było? Też chciałbym to pamiętać, będąc przy Tobie, już o jutrze z Tobą marzyć....

Gość gość
pan jest mezem tej pani? chetnie poznamy dalszy ciag tej historii, mozecie kłócic sie na forum? najgorzej jak zaczna pisac a potem nie wiadomo jak sie skonczylo

Gość gość
Seks to obowiązek małżeński.

Gość gość
gość dziś Tak się tłumaczą gwałciciele!

Gość gośćfacetpierdolawlozku
Zaszczytny obowiązek, jak obrona ojczyzny. ,,pole walki'' jest sexi

Gość gość
Tak się tłumaczą gwałciciele! x Tak idiotyczna odpowiedź, że wolę się nie zagłębiać w to co miałaś na myśli.

Gość gość
Obowiązek! Nie przymus!!!!!

Gość gość
Może po prostu twój mąż ma zbyt małego penisa i nie daje ci wystarczającej satysfakcji i zadowolenia. Może też nie ma gry wstępnej przed współżyciem. Jak rozumie masz większe potrzeby niż mąż ci daje.

Gość gość
gość dziś A to, że 85% gwałcicieli, to osoby znane ofierze, a słowo obowiązek, mówi sam, za siebie.

Gość gość
bo nie uaktywnia ci orgazmu z punktów u a c g tylko z małym penisami przeżyjesz najlepsze doznania seksualne

Gość gość
gość dziś Właśnie nie zadowolenie seksualne jest z dużym przyrodzeniem który daje ból jak na porodówce nie polecamy.

Gość gość
Nudni jesteście!

Gość gośćFifona85
Wątpię czy tu pisze mój mąż bo on raczej nie udziela się w internecie. Co do seksu to mówiłam jak lubię i to nie raz ale to nie skutkowało. Myślałam że jak zacznę więcej się starać i przejmować inicjatywę to on też da coś od siebie ale jego postawa wyglądała tak : żona się stara - widocznie jestem taki dobry że mi się należy. Gra wstępna polega na złapaniu za tyłek czy biust i zdjęcie majtek i do dzieła a dla mnie to za mało.

Gość gość
Głupiutka i egoistyczna kobieta. Ni zona, ni partnerka, oj seksu mężowi nie da. No to się z nim rozwiedź zamiast niszczyć małżeństwo.

Gość gość
autorko a miałaś wytrysk kobiecy

Gość gość
Tak to jest jak bierze się za męża prawiczka. Ja wolę doświadczonych bo przynajmniej wiedzą co i jak.

Nigdy nie słyszałem, że za mało, za wolno, za lekko, za krótko. Owszem mówiłeś co lubisz, ale jakoś tak mało obrazowo, w sypialni, przy zgaszonym świetle. Im więcej widzę, tym mniej muszę wyobrażać. Powszechnie wiadomo że facet nie potrafi robić kilku rzeczy na raz. Rób ,,to tam'', wyobrazaj, planuj następne ruchy. Nie za wiele tego?

Gość gość
gość dziś bzdura lepiej prawiczka niż używanego i myśleć czy nie ma chorób wenerycznych.

Słuchaj, to co! Majteczek nie powinienem zdejmować? To jak to...

Ja już po kąpieli .. Zamiast tracić tu czas pobawmy się w insekty..ja będę robił bzzzzzz....

Żono jestem, czekam....z......

Gość gośćFifona85
Ja leżę w sypialni a mąż ogląda telewizję w salonie więc to nie ty. Raczej nie będzie już chciał seksu więc mogę spokojnie zasnąć.

Fifokno, Fifoneczko, Fifonuczenko ... Czekoladki, wineczka, muzyczki, lubrykancika...

Gość gość
Ja kiedyś telefonicznie doprowadziłem kobietę do orgazmu, wirtualnie, mimo, że nigdy seksu w realu nie uprawiałem.

Gość gość
To chyba nieźle udawała ???

Gość gość
Raczej nie udawała, słyszałem jak sobie palcówkę ostrą strzela, kilka razy jęknęła, tak sama z siebie. W końcu nie dzwoniłaby nadal do mnie o dalszą porcję innym razem.

Gość gość
Tylko kloda zwala wine na to ze mezczyzna nie sypial z innymi. Slaby w seksie mezczyzna jak ma aktywna kobiete dowie sie co robi dobrze a co zle i bedzie mogl sie poprawic a autorka i jej podobne udaja orgazmy sa klodami i ucza mezczyzn slabego seksu. Mezczyzni sami sie nie domysla czy kobiecie dobrze. Ilu to pyta sie kobiety czy jej dobrze?