Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćFifona85

Nie chcę już uprawiać seksu. Jak powiedzieć to mężowi?

Polecane posty

Gość Azotan z Baru
Przez telefon to się nawet kiedyś trzy razy pod rząd spuściłem. Jaka ona była dumna z siebie! Czuła się jak najlepsza kochanka. Oczywiście nawet go nie dotykałem, udawałem, żeby ona miała przyjemność.

Gość gość
Azotan z Baru- Śmieszny jesteś. Nie chcesz, to nie musisz wierzyć. Zresztą było słychać jak drut, jak sobie palcówkę strzela. Sama mi zresztą napisała, że miała orgazm. W końcu nie dzwoniła by kolejne razy, zatruwać mi dupy, abyśmy pobaraszkowali.

Gość gość
Po co facetowi żona która nie daje się pokochać? Ten temat to musi być prowo.

Gość gość
Prawiczek to idealny materiał na męża dla dziewicy.

Gość gość
Jak chłop dupa, to ma w łóżku trupa.

Gość gość
niektorzy nie potrzebuja seksu

Gość gość
facet jest slaby w lozku

Gość gość
nie słaby tylko znudziło go "rżnięcie kłody" :P

Gość gość
Większość osób krytykuje branie a potem porzucanie zwierząt... x Ja tam nie miałabym skrupułów, gdyby mi się głupi pies trafił. Skoro nabytek nie spełnia podstawowych funkcji dla których został kupiony, to odsprzedaję go dalej lub oddaję za darmo. Tyle że mi się wydaje, że o ile nie każdego męża da się wychować, bo to jednak późno na zmiany, to każdego psa jednak da się. Niewytresowany pies świadczy tylko i wyłącznie o właścicielu. I tu znów widać różnicę pomiędzy psem, a mężem. Bo za zachowanie męża jednak odpowiada on sam, a nie jego właścicielka.

Gość gość
to se wal konia.

Gość gość
Może nie trzeba lamentować, że ktoś jest zły w łóżku tylko najpierw porozmawiać co się czuje, jak chcieli byśmy żeby było. Potem spróbować kupić sobie jakieś ciekawe akcesoria - bieliznę, jakiś żel do masaży, coś na pobudzenie. Jest na rynku bardzo dużo takich rzeczy. A jak sex umrze w małżeństwie to i małżeństwo to będzie jakaś wegetacja. Mój mąż wspomaga się suplementem diety Long men a ja co jakiś czas skupuję sobię jakieś ciuszki na pobudzenie wyobraźni z tego sklepu http://wzaufaniu.pl/.