Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luna34

Chce meżczyznę!!!

Polecane posty

Gość gość
Argen - Trochę w tym racji jest.gośćKtosia - Dlatego mówię że nie każda jest taka. ;) Mimo że jestem młody to ciężko mnie zaakceptować. Nie dostosowałem się do obecnej mody bycia pół kobietą i pół facetem.Mam swój styl dlatego bardziej interesują się mną starsze panie. ;)

Gość gość
Hisol A na czym polega "twój styl"? Czemu nie lubisz młodszych?

Gość gość
Nie to że nie lubię tylko nie spotkałem jeszcze takiej która by miała coś więcej prócz samego wyglądu. ;)

Gość chłopak luny34
Ale tu jest samotnych :) Luna ja będę po południu. Nie czytaj podszywów :) Miłego dnia nie mam 62 lat :D Jakbym nie był w odpowiedni wieku to bym nie pisał.

Gość chłopak luny34
Mam tylko 61,5 roku, nie wierz im, oni cie okłamują.

Gość chłopak luny34
luna, a nie przeszkadza ci, że w starym zyciu pasłem arabskie kozy i je roochałem na życzenie muslimów? Zrobiły mi się od tego jakies parchy, opisałem je tu http://f.kafeteria.pl/temat/f1/powraca-mi-tra dzik-p_6448424 jako michał121212.

Gość gość
A mnie swędzi lutek figurek.

Gość luna34
Argen - uwielbiam Twoje komantarze....

Gość luna34
Chłopaku luny ( czyli mój ;-) nawet jak masz 62 lata chetnie pogadam z toba po południu

Gość chłopak luny34
A zrobisz mi z połykiem?

Gość luna34
faktem jest to co piszecie,że kobiety po 30tce maja klasę...to juz nie sa laseczki ze żle dobrana szminką, kawałkiem kiczowatej koronki wystającej spod dzinsów itp....sama zauważyła ,ze w pewnym wieku zyskuje sie szyk, no i taka samoswiadomośc...inaczej też sie patrzy na męzczyzn...jest sie po prostu bardziej dojrzałym...wybacza sie wady sobie , wybacza niedoskonałości innym...to najlepszy wiek dla kobiety....acha ginie tez poczucie wstydu zeby np. zwyczajnie powiedzieć czego sie nie lubi a czego oczekuje...

Gość gość
Hmm marzenie żeby mieć starszą od siebie kobietę

Gość gość
Nie musze wspominać że takie kobiety są bardziej uczuciowe i wiedza czego chcą od życia.

Gość gość
Nie musze wspominać że takie kobiety są bardziej uczuciowe i wiedza czego chcą od życia.

Gość gość
Autorko jestes juz stara kladz sie do trumny i czekaj na ksiedza

Gość gość
Nie obrazaj autorki idioto

Gość gość
Luno, jestem na kafeterii kilka m-cy i wiem, że tu nie znajdziesz odpowiedniego dla siebie mężczyzny. ;-)

Gość luna34
ale ja tu wcale nie szukam nikogo...tak po prostu milo sobie rozmawiamy i dzielimy sie spostrzeżeniami i wcale nie czuje sie staro

Gość kk38300
no cóż ja też obudziłem się z ręką w nocniku :-( praca , kasa ,własna firma. dzisiaj wracam do pustej chaty...

Gość gość
a po co tobie niewolnik do grzechu ..

Gość luna34
Czyli jest nad więcej,takich co się trochę późno zaczęli oglądać za drugą połówką.ja nie powiedziałabym że do tej pory marniealam czas-pracowałam uczyłam się,nie wiedziałam z kawą przed tv.A to że do tej pory nikogo nie spotkałam jest trochę wina środowiska w którym się obracam same baby

Gość gość
Dawno tu nie zagladalam,.i po wejsciu stwierdzilam,ze tu nadal siedza chorzy psychicznie ludzie.Garstka jest tych normalnych.Strach pomyslec,ze namnozyla sie ta skazona szarancza wlasnie tutaj,a przykre jeszcze bardziej to,ze nikt nic z tym nie robi.Mam nadzieje,ze odnajdziesz Swoje szczescie i na pewno nie tu-Bron Cie Boze:D

Gość gość
uwielbiam wracać do pustej chaty !

Gość luna34
Ja się nie czuję chora psychicznie

Gość Luna34
Inwestowalsm swój czas w pracę naukę podróże,nie byłam jak wiele kobiet zdesperowana by na pierwszym roku studiów znalesc męża bo potem nie będzie....one często też ra przegrane bo nie mają pracy wykształcenia perspektyw I często ra po rozwodzie

Gość gość
Ci psychiczni tez sie nie czuja chorzy:D tylko poczytaj wpisy i tematy:D

Gość gość
pisze sie ZNALEZC,jakie ty te studia skonczylas,ze po polsku pisac nie potrafisz?Nastepna z bujna wyobraznia:D:D

Gość gość
Kobieta z klasa nie bedzie zakladac durnych topikow,ze potrzebuje faceta:Dtu nie ma kobiet z klasa.Siedza tu same niedojdy zyciowe z wybujala fantazja,bez wlasnego zycia;Jedynie kafe:Dczytam tu te wpisy i po prostu ubaw po pachy:D:D

Gość gość
Szukaj kogoś w swoim wieku albo prawiczka 30+ najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
gość dziś Kobieta z klasa nie bedzie zakladac durnych topikow,ze potrzebuje facetasmiech.gif tu nie ma kobiet z klasa.Siedza tu same niedojdy zyciowe z wybujala fantazja,bez wlasnego zycia;Jedynie kafesmiech.gif czytam tu te wpisy i po prostu ubaw po pachysmiech.gifsmiech.gif O sobie piszesz życiowa karykaturo. Wiesz o czym marzę? Zobaczyć Cię w realu na własne oczy i wygarnąć Ci co o Tobie myślę.Stara baba.