Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luna34

Chce meżczyznę!!!

Polecane posty

Gość luna34
no własnie to powyżej to znow ja jako gośc :-) ;-) :-)

Gość gość
gość dziś Chłopaki po 30 też mądrzeją i inaczej patrzą na świat.

Gość chłopak luny34
gość dziś To też ja :)

Gość chłopak luny34
Patrz jaki spokój trolle zostały zablokowane albo już im się nie chce czytać. Lubią atakować jak jeden się wyloguje, więc się nie cieszmy :)

Gość luna34
chłopaku luny-na pewno fajny z ciebie gosc

Gość luna34
a niech sobie trollują...nie tak łatwo dam sie przestraszyć...jesli ktoś pisze wulgaryzmy to sam sobie wystawia śwaidectwo

Gość chłopak luny34
Jakbym nie był fajny to bym jej nie zawracał głowy :) Ciężko tu coś napisać. Czasem kilka minut czekam na wpis. Forum ma słaby serwer. Co teraz robisz Luna?

Gość chłopak luny34
Drapiesz się linijką pod gipsem :)

Gość luna34
nie, mam orteze nie gips wiec moge ja rozpiąc w każdej chwili ;-)...nie marnuje czasu, nie siedze przed tv...czytam ksiażki po ang. zeby doskonalić jezyk

Gość chłopak luny34
Ja w pracy muszę tyle myśleć, że popołudniu mam problem z oddychaniem :P Podziwiam osoby, które potrafią być na pełnych obrotach przez 16 godzin.

Gość luna34
a w jakiej branzy pracujesz? w sumie też mi sie nie chce uczyc ale nie lubię marnowania czasu

Gość gość
Ja nigdy się nie nudzę nie wiem co to marnowanie czasu. Pracę mam taką, że pół roku muszę pracować nad trudnymi rzeczami to lubię. Pół roku robię monotonne i nudne rzeczy. Domyśl się co to za branża :P

Gość chłopak luny34
gość dziś

Gość luna34
hmm....trudna zagadka...budowanie autostrad mi przyszło do glowy.......ciepło czy zimno///

Gość chłopak luny34
Zadajesz pytania jak mała dziewczynka :) Po co chcesz znać mój zawód w pierwszej kolejności? Pół roku to 1.5 miesiąca + 2 + 1 + 1.5 oto mi chodziło nie w jednym ciągu. Nie zadawaj mi pytań jak na portalu matrymonialnym.

Gość chłopak luny34
Do zobaczenia. Na publicznym forum nie będę swojego CV pokazywał itp.

Gość luna34
ups....nie zamierzałam cie urazić...nie interesuje mnie w jakiej firmie pracujesz, ile zarabiasz , i jakim jeździsz autem- żeby było jasne. zapytałam berdziej z grzeczności niż z ciekawosci.

Gość luna34
panowie po 30 tce nie powinni być tacy drażliwi ;-)

Gość chłopak luny34
Nie uraziłaś mnie bo mnie ciężko urazić tylko nie lubię ankiet jak na portalach randkowych. Jak chcesz być z człowiekiem to interesuj się człowiekiem a nie jego majątkiem. Majątek to nie jest dla mnie temat drażliwy bo nie szukam ambasady Kanadyjskiej we Warszawie będąc w Namysłowie. Bo nie chcę w Biedrze pracować :D

Gość chłopak luny34
no przecież mówiłem, że pracuje pół roku i pół się opierniczam, jestem chłopem pańszczyźnianym. Od wiosny do żniw na pełnych obrotach - traktory, kombajny - to mnie kręci :P a drugą część roku doję jałówki, ot coś trza robić :)

Gość luna34
ale to nie żadna ankieta, po prostu tylko zapytałam. i nie o majątek a o pracę. Bo widzisz ( choć może ty jako facet tegonie wiesz) ale czasem ludzie jak np. pracuja w podobnych zawodach to mają tezn wspólne pasje, wyznaja podobne wartości itp. Bardziej o to mi chodziło.

Gość gość
Ciesz się że jestem drażliwy. Oznacza to, że mam za dużo testosteronu :) Zrobię ci 100 twarzy Greya :D

Gość chłopak luny34
chłopak luny34 dziś Znajdę Cię i zniszczę :D

Gość luna34
kolego , obrażasz ludzi pracujących na roli.ZADNA PRACA nie hańbi...niech sie wstydzą ci co naklepali dzieci i biora 500 plus lub stają pod mopsem....ja nawet na zwolnieniu lekarskim starm sie popracować bo mam szacunek do pracy jako do wartości i do moich współpracowników

Gość chłopak luny34
Luna masz rację szanujmy rolników bo dzięki nim jemy pyszne żarcie. Luna masz tu misję ZMIENIAJ ŚWIAT NA LEPSZE

Gość chłopak luny34
no i jeszcze dodam, że teraz to ostro pojechałaś po bandzie, obraziłaś wszystkie rodziny wielodzietne i mnie również, bo skąd mogłaś wiedzieć że mam Brajanka, Dzesike i Kamelie? Ja dają 500+ to biorę :P

Gość luna34
nie mam takiego zamiaru, ale buractwa nie znosze....rozumiem ze ktos sie wstydzi bo jest biedny, bogaty, wysoki , niski itp...ale po co ten hejt

Gość chłopak luny34
Może Lunie nie zrobię 100 twarzy greya ale możemy sobie takie mini zapasy zrobić, tak posiłować się wieczorem - bez podtekstu. Po co biegać :)

Gość chłopak luny34
Może Lunie nie zrobię 100 twarzy greya ale możemy sobie takie mini zapasy zrobić, tak posiłować się wieczorem - bez podtekstu. Po co biegać :)

Gość gość
Luna34 jak ci mija dzisiejszy dzień? możesz się opisać?