Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrywam przed żoną że kocham swoją pierwszą milosc

Polecane posty

Gość gość

Bardzo kocham i tęsknię. Porzuciłem ja za namową matki, która miała dość jej trochę patologicznej rodzinki i wziąłem ślub z porzadna kobieta z mieszkaniem, praca. Na początku nie dostrzegłem ze czegoś mi brakuje, prowadziłem przyzwoite życie, urodził się syn. Ale kilka miesięcy temu spotkałem ją, i moje uczucia zaczęły odzywać z dnia na dzień. Ona była ta pierwsza , która pokochałem od pierwszej chwili, ma męża ale nie wygląda na szczęśliwą. Coraz ciężej doskwiera mi świadomość faktu że przesrałem sobie życie. Nie słuchajcie nikogo w kwestii uczuć, tylko własnego instynktu.

Gość gość
wiec skontaktuj sie z nia bierz rozwod z zona na co czekasz?

Gość gość
Wstyd się przyznać ale śniła mi się a rano musiałem zwalić gruche

Gość gość
cos ty, skontaktuj sie teraz z mamusia :D

Gość gość
Proszę nie urzadzac sobie kpin, to ważne przesłanie dla młodzieży której starzy pióra mózgi od malego

Gość gość
tez mialam dziwny sen. snilo mi sie , ze Ukrainka ukradła mi moje szpilki w odcieniu nude. i tyle. co to moze oznaczac ?

Gość gość
snilo mi sie ze spalam w tym samym wyrku co Elvis Presley

Gość gość
22:29 Buty na obcasie - romantyczne chwile ze swoją drugą połówką. x to znaczy ze Ukrainka bedzie miala romantyczne chwile z twoja druga połówka :) x czy ukochany nie wyjezdza moze w najblizszym czasie do Charkowa? wiesz, one sa tanie...

Gość gość
90% milosci zanika, ta jest w tobie silna, bo niespelniona. Im bardziej bedziesz sie nakrecal, tym silniejsze uczucia. Przemysl dobrze zanim cos zrobisz. I porozmawiaj z ta trzecia, bo ona moze byc mila, ale juz zajeta.

Gość gość
Jej rodzina nie jest patologiczna bo nawet kropli alkoholu nie piją za to twoja już tak.Po drugie nie radzcie mu sie rozwodzic bo ona go nie chce a on nie bierze pod uwage jej zdania Po trzecie to nie jemu ona sie sni.!