Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo chciałabym kogoś mieć

Polecane posty

Gość gość

Jestem sama od paru lat. Nie jestem głupia, brzydka też nie (słyszałam komplementy od facetów nieraz), szczupła, ale w ciągu ostatnich kilku lat nie poznawałam zbyt wielu osób. W dodatku mam mało znajomych i jeśli gdzieś już chodzę, do teatru etc, to na ogół sama. Potrafiłam wychodzic z inicjatywą do chłopaków, którzy mi się jakoś podobali, ale mnie zlewali, z perspektywy czasu wiem, że i tak był to mój błąd z tego względu, że myliłam lubienie z podobaniem się - bo i tak nie było w tych przypadkach chemii. JA też kogoś tam olewałam, ale zupełnie tego nie żałuję. Kiedyś jakiś chłopak mnie poprosił o numer na ulicy, dałam, spotkaliśmy się, ale był tak przemądrzały, że zerwałam znajomość (co mi się rzadko zdarzało tak szybko jak dotąd) Wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale teraz to boli. Patrzę na pary na ulicy i im zazdroszczę. Jasny gwint, nie chcę szukać nikogo na siłę, ale teraz się zachowuję jak nastolatek :D pożeram wzrokiem facetów, którzy mi się podobają. A podobają mi się z reguły starsi (gdzieś po 30stce) a jak jeszcze są elegancko ubrani... Ale nie będę się tutaj rozpisywała o gustach ;). Jak kogoś poznać w takim wieku, gdzie?! śmieję się, bo jak dzisiaj szłam, to widziałam klub dla 30 plus, ale kluby są do zabawy, potańczenia a nie szukania kogoś na poważnie. Poza tym nie wiem, czy wpuszczą tam 22 latkę :D Jak chodzę do teatru czy opery, to ludzie z reguły są w parach, a jak ktoś jest sam, to się skupia na przedstawieniu, ja podobnie. Czasem siedzę też w różnych kawiarenkach, sama, może częściej tam wychodzić? Nie chcę być zdesperowana, ale jak z drugiej strony będe tkwić w domu, to też moje szanse będą znikome :P

Gość gość
jurek wyvi\\pdalaj

Gość gość
Ja mogę być tym kimś być. Nie będziesz już sama siedziała :)

Gość gość
Idź pod jakiś hotel, tam sa dziani po 30 :D

Gość gość
Jesteś sama od paru lat, masz 22 lata. Wcześnie musiałaś zacząć.

Gość gość
Niesamowite, że istnieje taka istota. Chciałbym Ciebie namierzyć. ;) A odnośnie klubów 30+ myślę, że mogłabyś tam być rozchwytywana. Pytanie, czy tego chcesz, bo może to być czyjaś przygoda na jedną noc i zdrada.

Gość gość
Jakie wcześnie? Miałam 17 lat jak miałam kogoś. Ale ten związek był porażką. Chłopak okazał się zwykłym chamem, szybko z nim zerwałam.

Gość gość
22:50 Właśnie to mi się nie bardzo podoba, że byłabym pewnie traktowana jako młoda laska do łóżka.

Gość gość
to sobie znajdz

Gość gość
ja też... ale ja mam 28 lat.

Gość gość
Ja również chciałbym kogos mieć :-) Jestem inteligentny, brzydki również nie. Oczywiście mam pare wad i potrafię je dostrzec. A co do poszukiwań to mam wręcz tak samo jak Ty :D Desperacko nie szukam dziewczyny, bo to powoduje u mnie jakby niesmak do samego siebie. A co do ubioru to staram sie ubierać tak aby zachowywać określoną kolorystykę a nie ze wszystko z innej parafii :D I na to zwracam uwagę ;) Nawet kiedyś spróbowałem sił w modzie za sprawą byłej :D Po prostu uwielbiam wyzwania :D

Gość gość
Wymagasz, oczekujesz modela to masz za swoje :D