Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO MKZE BYĆ CIĄŻA? !!!!

Polecane posty

Gość gość

Kochalam sie z chlopakiem, bez zabezpieczen ale PPDOBNO nie skonczyl we mnie. Od razu po wyjeciu wytrysnąl ale po moim dluzszym jęczeniu i upewnianiu sie czy nie skończył we mnie nie byl pewny. Potem podbno sprawdzil palcen i bylo dzienie kompletnie sycho plis ten pierwszy wytrysk bylby tuz orzy wejsciu do pochwy a ten pierwszy wyrrysk jest chyba najwiekszy... partner powoedzial ze 4h orzed stosunkiem sie masturbowal do wytrysku (proba uspokojenia mnie ze plemniki nawet jezeli byly to sa slabej jakosci), dosx duzo bylo spermy ze tak powiem "na mnie" niestety nie jestem w stanie okreslic czy mialam dni plodne ale wydsje mi sie ze nie potek bardzo dokladnie umyłam sie w śodku itp... moj cykl trwa 26 dni i okres powinien mi wypaść jakos 23-24 sierpnia. Bardzo boje si ze jestem w ciszy poniewaz nie jest teraz najlepszy czas na to. Od stosunku minął około tydzień. Mam gęsta całkowicie białą wydzisline z miejsc intymnych ale nie wyolywa tylko jest w środku moze ze 2 razy bylo jej minimalne ilosci na bieliźnie. Nie chxe sie stresowac i opoznic omresu ale wydaje mi sie ze bie mam zadnyxj z wczesnych objawów ciąży. Jeztem bardzo przejęta i zestresowana, bardzo lrsze o pomoc i WSZYSTKIE teorie...

Gość gość
Nie jesteś w ciąży, na drugi raz ruchaj się w gumce albo przynajmniej wiedz, czy jesteś płodna.