Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona96

Co odpisać na taki SMS?

Polecane posty

Gość onaona96

W piątek poznałam na imprezie faceta.Ogolnie super się rozmawiało.Cały czas podkreślał że jest w szoku,że poznał taka dziewczynę, w takich okolicznościach.Nazwał mnie "abstrakcycjna".Dwa dni później niby przypadkiem przyjechał rowerem do mojej miejscowości i napisał wiadomość czy nie mam ochoty wybrać się razem z nim-pojechałam. RÓWNIEŻ super się rozmawiało.Wczoraj wieczorem napisał mi sms czy w czwartek wieczorem mam ochotę się spotkać.Problem w tym ,że mimo to że on jest fajny,ja nie chce w najbliższym czasie związków...dodatkowo ja mam 20 lat ,a on 26.Napisałam mu że nie hce żadnych głębokich relacji.I oto ten sms ,nie wiem czy mam odpisać coś czy to zostawić? -"Eee... Nie bardzo wiem, jak mam się zachować. Zwykle w takich patowych sytuacjach stawiam na szczerość, ale jakoś tym razem jestem w zbyt dużym szoku, by cokolwiek mądrego napisać. No szkoda, tym bardziej, że jesteś szalenie inteligenta i piękna, i drzemie w Tobie niezwykły potencjał, który zwyczajnie mnie kręci. Nic złego o Tobie nie myślę, nie martw się :)". - What do you think about it?:/

Gość Vivien35
Facet jest wyraźnie tobą zainteresowany ,podobasz się mu , on tobie też , różnica wieku między wami jest wręcz doskonała więc czego ty chcesz? A co to znaczy " ,ja nie chce w najbliższym czasie związków."? Uważasz ,że to można tak zaplanować ,że w innym czasie powiesz sobie ,że teraz chcę mieć związek i odpowiedni faceci pojawią się tak na pstryknięcie palcem? Zastanów się , bo kiedyś gdy z konieczności wybierzesz takiego jaki się pojawi ,bo uznasz ,że przyszedł czas na związek i z braku laku dobry będzie ten ,który się pojawi to do końca życia będziesz żałować swojej teraźniejszej decyzji. Nikt ci nie każe iść zaraz do ołtarza ,ale spróbuj go poznać ,facet jest już dojrzały ,nie ma pstro w głowie , wie czego chce a zrezygnować z niego zawsze będziesz mogła jeśli okaże się pomyłką.

Gość gość
facet wyraznie ma problemy emocjonalne bez przerwy jest zszokowany Czy moze ktos przetlumaczyc ostatnie zdanie tez chcialbym sie odniesc

Gość gość
facet ma małego i próbuje ją uwieść słownie bo nie potrafi wziąć siłą i dobrze wyrooochać ogólnie cipka nie facet

Gość gość
Facet jest w porządku, ale autorka jakaś dziwna. Po cholerę flirtuje z kimś, jeśli nikogo nie chce? Czyżby kolejna próżna księżniczka?