Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam z nim zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mój facet zrobił coś co nie daje mi spokoju i nie wiem jak to rozwiązać, nie chce z nim zrywać, ale potraktował mnie bardzo nie ładnie. Od rana się nie przywitał, a później był chamski, chciałam z nim poważnie pogadać, że tak nie wolno to mimo mojej prośby poszedł grać w tym czasie z kolegą w lola "bo tamten go zaprosił". Rozumiem 20 pare lat to jeszcze dziecko, ale ja się nie zamierzam z nim bawić. Nie interesuje mnie, że przeprosił i błagał o wybaczenie bo on mnie kocha z prostego powodu, to nie był pierwszy raz. Jak pokazać mu, że jego zachowanie psuje nasz związek i mnie krzywdzi ?

Gość gość
Nies swoj krzyz skoro nie chcesz odejsc

Gość gość
rzuć go nie jest ciebie wart albo naucz sie grac w lolo bedziesz mogla mu dokopac w wirtualnym swiecie to ci ulży

Gość gość
Dziś znów olał wiadomości, mimo ze zaproponowałam spotkanie. Wkurzona podziękowałam mu smsem za poważne traktowanie, oddzwonił wkurzając się na mnie, że przesadzam. Rozmawiając okazało się, że poznał jakąś koleżankę o której nawet mi nie wspomniał, bo pewnie było mu wygodnie. Zirytowałam się, ale zapytałam kto to i czemu mi nie mówi. Zaczął do mnie bluzgać mimo że wie ze wymagam od niego kultury języka, zwróciłam uwagę jeszcze spokojna to zaczął dalej sypać mięsem. Wtedy dopiero miałam dość, powiedziałam że sama przestane się odzywać parę dni to może się ogarnie, efektu to nie przyniosło żadnego, posłuchałam jeszcze parę bluzg i się rozłączył. i jak ja mam go brać na poważnie..