Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela wejdź na tu chwile tu

Polecane posty

Gość gość
884367896 nr tel do ojca Mateusza vel Namyslow. Wysylajcie mu mmsy ze screenami jak jego synalek bezrobotny wyzywa mnie i inne kobiety od szmat o co ci chodzi chce sie z tobą pogodzić a ty dalej swoje za co ty mnie tak nienawidzisz co ja ci zrobiłem co?

Gość gość
20:58 wyzywales mnie od szmat a ja nigdy nie nazwalam Cie homocwelem jestes slepy i nie widzisz podszywow. Wyzywales Wroclaw chociaz to miasto wojewodzkie. Czy to malo?

Gość gość
Skąd niby mam wiedzieć czy to ty pisałeś a nie PS pisałeś że wyżywałem Wrocław ja nie wyzywalem tylko komentowałem bo nie można wyzywać miasta bo miasto to miejscowość ps ja nie mam pretensji o to że wyzywałeś Namysłów szczerze nie obchodzi mnie to obrazić i wyzywać można kogoś nie coś jak np miasto czy jeszcze coś innego bo miasto nie żyje a nie można obrazić rzeczy martwych

Gość gość
I ps ja wyzywałem miasto (chodzi o Wrocław) miasto a nie ludzi tam żyjących bo oprócz moich dwóch ciotek i kilku znajomych nikogo tam nie znam ale te osoby lubię i nie wyzywam ich a to jest różnica

Gość gość
PS byłem dziś rowerem w Namysłowie Najpierw pojechałem na MICHALICE NAD JEZIORO ONE JEST 2 KM OD NAMYSŁOWA A Z POLKOWSKIEGO NA MICHALICE JEST 14 KM A DO NAMYSŁOWA Z POLKOWSKIEGO JEST 16 KM ALE DZISIAJ BYŁ RUCH NA ULICACH W NAMYSŁOWIE MNÓSTWO AUT PS JAKIŚ CYRK I INNY SYF DO NAMYSŁOWA PRZYJECHAŁ (NIE CYRK TYLKO SADYŚCI BO PSEUDO CYRKOWCY MĘCZĄ ZWIERZĘTA PS MNÓSTWO MIAST ZREZYGNOWAŁO Z CYRKU NAMYSŁÓW ICH ŚLADEM POWINIEN PÓJŚĆ :-o

Gość gość
idz cos zaruchaj homocwelu bo glos masz praviczka

Gość gość
czyli jednak wyzywasz mnie od homocwela przyjedź jutro pociągiem do namyslowa co z tego ze namyslow za dziure uznajesz to nie istotne przyjedź pociągiem ps jutro też zresztą rowerem jak dziś pojade do namyslowa dziś bylem w dwóch barach w namyslowie na hamburgerach no ich jest mnóstwo tych barów ale byłem tylko w dwóch w jednym dziś byłem pierwszy raz ale więcej tam nie pójde hamburger nie to że po 11 złotych to jeszcze tak niedobry ze chciało mi sie rzygać nie zjadłem tylko go do kosza wyrzuciłem chodzi o ten syfiasty pseudobar EL BURRO BURGER Bohaterów Warszawy 17B/3, 46-100 Namysłów elburro.pl 669 922 733 barów z hamburgerami w namyslowie jest kilkanascie badz kilkadziesiat nie liczyłem ale sporo te el burro szybko zbankrutuje bo zbyt duża konkurencja

Gość gość
Gość od homocwela a co sądzisz o kanale serka? Powyżej wspomniałem o nim kliknij w link i zobacz ile ja mam wejść a ile on ps serek ta parszywa gnida mieszka w Namysłowie dobrze że tej gnidy nie widziałem dzisiaj

Gość gość
Gość od homocwela a co sądzisz o kanale serka? Powyżej wspomniałem o nim kliknij w link i zobacz ile ja mam wejść a ile on ps serek ta parszywa gnida mieszka w Namysłowie dobrze że tej gnidy nie widziałem dzisiaj xxx tu wspomniałem ps a to mój znajomy z Namysłowa jak bylem nad jeziorem w michalicach pod namyslowem pokazałem mu filmik jak wyglada polkowskie a o to jego komentarz to chodziło o ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=hC0mXKqiQGA a pod nim te komentarze tego gościa SEREK_985PL Szcs1 dzień temu J****a Bieda !!!!! SEREK_985PL Szcs SEREK_985PL Szcs1 dzień temu MELINA !!!!!!! serek gdzies w namyslowie mieszka mówił ostatnio zobacz jego kanał zobacz ile ma wejść a ja ? spojrz ile on ma wejść https://www.youtube.com/channel/UCuD9s9hdRUfw hl8OX52bJxw

Gość gość
Co sadzisz o tym gościu z Namysłowa co ma kanał serek? Jest lepszy niż moje filmiki ? Podoba ci się moja miejscowość czyli polkowskie?

Gość gość
Co sądzisz?

Gość gość
Co o serku sądzisz i jego kanale?

Gość gość
Serek to dno i 3 kg mułu. Tego sie nie da oglądać.

Gość gość
A ty masz jakiś kanał?

Gość gość
PS serek to debil nie lubię go i jego kilku koleżków oni gdzieś tam w Namysłowie mieszkają ale nie wiem na jakiej ulicy i na jakim osiedlu wole nie wiedzieć :-o

Gość gość
Odpisz ps przed chwilą widziałem w TV NA TTV REKLAME DEZAFTAN I TA BABA TO CHYBA TA SAMA CO W SERIALU SZPITAL GRA DOKTOR ANNE NOWICKĄ CZY TO JAKAŚ PODOBNA? CZĘSTO TĄ REKLAMĘ WIDZE ALE DOPIERO TERAZ SKOJARZYŁEM I REKLAMOWALI JAKIEŚ GOOFNO SAMURAJ SECURITY CO TO ZA SYF BO NIE OGLĄDAM BADZIEWIA ROZMÓW KONTROLOWANYCH ANI BETLEJEWSKI PROWOKACJE TEŻ NIE OGLĄDAM A" goglebox przed telewizorem " to już kompletne dno skąd oni tych ludzi wzięli zwłaszcza tego grubasa :-o

Gość gość
10:17 ja nie pokazuje sie w necie jak malpa. Nie mam nawet zarejestrowanego konta tu ani facebooka ani innego góóóówna. Nie mam parcia na szklo lubie byc anonimowa ;) nie zrozumiesz tego nigdy ;)

Gość gość
10:36 nie mam w domu telewizora.

Gość gość
PS to ja autor czyli homocwel ja też żadnego konta na żadnym portalu społecznościowym konta ps nie kłam że nie masz telewizora przecież telewizor ma 100 procent Polaków czyli ty też masz czemu mnie kłamiesz

Gość gość
PS skoro cenisz sobie anonimowość i masz fobie społeczną to wymies się z miasta na jakieś pustkowie gdzie nikt nie mieszka gdzieś na Syberię do chatki kilkaset km od najbliższego domu ja oglądałem kilka razy w tv program rok w tajdze jak gość na Syberii mieszkał bez prądu bez tv Internetu z psem na dworze było minus 40 stopni a w chatkach cieplutko w mieście za dużo ludzi jest i korki NAMYSŁÓW MIMO ŻE MAŁYM MIASTEM JEST TEŻ MA TĄ WADE BO TEŻ PEŁNO LUDZI JEST RUCH TO JEST DENERWUJĄCE ale jeżdżę tam od czasu do czasu :-o

Gość gość
ty naprawdę głupi jesteś jeżeli sądzisz, że wszyscy w tym kraju żyją z telewizorem i bez niego nie wyobrażają sobie egzystencji :o ja nie mam; w************m 5 lat temu. I co więcej wcale mi go nie brakuje

Gość gość
Może ja tv w*******le i wrzucę do WIDAWY :D. Nie no żartuje wiesz czemu w 16 tysięcznym Mieście Namysłów jest bardzo duży ******* hałas? ? Dlatego że to miasto tranzytowe przez NAMYSŁÓW PRZEBIEGAJĄ GŁÓWNE DROGI KRAJOWE WOJEWÓDZKIE POWIATOWE W TYM DROGA KRAJOWA NR 39 WROCŁAW -POZNAŃ PRZEBIEGAJĄCA PRZEZ NAMYSŁÓW ludzie z całej polski z np Wrocławia do poznania czy do Częstochowy Opola i innych miast przejeżdżają przez Namysłów w tym mnóstwo tirów Namysłów to małe 16 tysięczne miasto a ruch jak w dużym mieście na szczęście w przyszłym roku budują obwodnice Namysłowa :-o :)

Gość gość
ps w Namysłowie jak się jedzie lub idzie chodnikiem to właśnie widać że to jest miasto tranzytowe bo większość aut które przez Namysłów przejeżdżają to auta na obcych tablicach rejestracyjnych często obserwuje w Namysłowie zawsze jak jestem auta na takich tablicach rejestracyjnych jak WE WA WI DW SC ERA OKL OOL DWR OP OPO FZ FZI PK PO PN POS POT DOL DOA PKE PKN DST OB OKR WPI WSC WR WRA PCT PP LU i mnóstwo mnóstwo innych bo auta na obcych tablicach rejestracyjnych wielokrotnie przewyższają auta z tablicami Namysłowskimi czyli ONA BO NAMYSŁÓW TO W KOŃCU MIASTO TRANZYTOWE :-o