Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela wejdź na tu chwile tu

Polecane posty

Gość gość

Chce się z tobą pogodzić bo zmęczyłem się ciągłą walką z tobą i że nawzajem sie obrażamy ja ciebie obrażam a ty mnie to już jest męczące umiesz normalnie pisać czy nie potrafisz i czy to takie ważne czy Namysłów czy Wrocław jest dziurą czy nie jakie to ma znaczenie każde miasto ma swoje wady i zalety WROCŁAW ORAZ NAMYSŁÓW MAJĄ SWOJE WADY I ZALETY JAK KAŻDE MIASTO ALE NIE CHCE MI SIĘ ICH WYMIENIAĆ BO TO OD KILKU MIESIĘCY NAWET WCZORAJ PISAŁEM WIESZ O CO CHODZI PS CZY TO TAKIE WAŻNE JAKIE MIASTO JEST DZIURĄ A JAKIE NIE? CO TAKA OPINIA ZMIENI CO? JA NIE BĘDĘ OBRAŻAĆ WROCŁAWIA JAK TY PRZESTANIESZ OBRAŻAĆ NAMYSŁÓW JA CZĘSTO DO WROCŁAWIA JEŻDŻĘ ALE MĘCZY MNIE JAZDA PO WROCŁAWIU I KORKI CZĘSTO MIJAM ZANIEDBANE KAMIENICE W WIELU MIEJSCACH OCZYWIŚCIE POZA RYNKIEM BO RYNEK JEST CZYSTY PIĘKNY ZADBANY KOLOROWY I CUDOWNY Z PIĘKNĄ FONTANNĄ ROBIŁEM SOBIE KIEDYŚ KOŁO TEJ FONTANNY ZDJĘCIE PIĘKNA JEST PANORAMA RACŁAWICKA BO TAM JEST PRZEPIĘKNIE REALISTYCZNY OBRAZ MATEJKI PIĘKNY JEST OGRÓD BOTANICZNY OGRÓD JAPOŃSKI PIĘKNY JEST MOST GRUNWALDZKI ORAZ KANAŁY PIĘKNY JEST OSTRÓW TUMSKI PS JA OD DZIECKA AŻ DO DZIŚ CZĘSTO JEŻDŻĘ DO WROCŁAWIA WIĘC TROCHE WROCŁAWIA ZNAM ...

Gość gość
i ps znowu ja ja z polkowskiego do wrocławia mam tylko 75 km najbardziej lubię przebywać we wrocławiu w ch magnolia park i w ch korona myśmy tam wiele razy na wycieczki szkolne kilka razy do magnolii a kilka razy do korony jeździli a po filmie jak się skończył było dwie godziny czasu wolnego i chodziliśmy sobie gdzie chcemy w magnolii kocham ruchome schody i szklane windy taka sama szklana winda od roku jest w budynku urzędu skarbowego w namysłowie może w innych budynkach użyteczności publicznej w namysłowie też są ale nie wiem ps w magnolia park na święta ogromna choinka z ogromnymi bombkami stoi byłeś tam widziałeś :)

Gość gość
Ja już nie będę obrażać Wrocławia i innych miast jak ty nie będziesz obrażać Namysłowa bo to nie są merytoryczne dyskusje i one do niczego nie prowadzą miałeś się pociągiem do Namysłowa wybrać już dzieki moim filmikom wiesz jak Namysłów wygląda ty przyjedziesz odwiedzić mnie w Namysłowie to ja przyjade cie odwiedzić we Wrocławiu :)

Gość gość
Odpisz i ps jak wejdziesz to nie obrażaj mnie tym bardziej na wstępie ps zawsze jak wchodzisz to pierwsze twoje wpisy to "Namysłów to dziura" tak też nie pisz postaraj się wymienić wady i zalety Namysłowa jak ja przed chwilą powyżej wymieniłem wady i zalety Wrocławia :)

Gość gość
PS zauważ że inna jest dyskusja gdy nikt nikogo nie obraża jest wtedy miła atmosfera i ja się nie denerwuje i ty się nie denerwujesz PS Namysłów to miasto mające Oczywiście swoje wady jak i zalety

Gość gość
Staraj sie mnie nie obrażaj

Gość gość
Nie obrażaj mnie więcej :)

Gość gość
PS ja te filmiki na youtube zamieszczam nie dla tego by wypromować miasto bo dużo jest filmików promocyjnych ja na kafe daje linki bo chce mieć po prostu więcej wyświetleń :)

Gość gość
dopiero jak zaczniesz pisać prawdę: że namysłów to dziura i zadoopie

Gość gość
gość dziś dopiero jak zaczniesz pisać prawdę: że namysłów to dziura i zadoopie co ty z tym masz miałeś poziom dyskusji zmienic prawdą jest to ze namysłów to małe miasto Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km² no poczytaj co powyzej ci napisałem

Gość gość
postaraj sie normalnie dyskutować co ty masz z tymi dziurami co to jakaś obsesja? namysłów to zwykłe miasto jak każde inne małe miasta w tym namysłów też ma swoje zalety tak samo jak wady poczytaj co mam ci do powiedzenia i chce wiedzieć co ty masz z tymi dziurami

Gość gość
to jest dziura i nie jest to obelga a zwyczajne stwierdzenie faktu. niestety jesteś za głupi, żeby przyjąć do wiadomości fakty, a poza tym masz jakąś chorobliwą fiksację

Gość gość
pisałem byś mnie nie obrażał co ja tobie zrobiłem że mnie tak gnębisz i sie chamsko odzywasz co masz jakieś problemy? i odreagowujesz postaraj sie mnie nie obrazac to wtedy ja cie nie bede obrażać takie teksty mnie najbardziej obrazają nikt nie będzie oglądał twoich wypocin z twojej dziury imbecylu i jeszcze ten twój pedalski głosik pechowiec.gif nie włączać i nie nabijać przygłupowi odsłon tu mnie np imbecyl obraża oraz przygłup a czy ty wiesz co one oznaczają ? zastanów sie

Gość gość
niestety jesteś za głupi, żeby przyjąć do wiadomości fakty, a poza tym masz jakąś chorobliwą fiksację ps dobra pisz sobie takie komentarze ale chociaż mnie nie obrażaj i nie wyzywaj od przychlastów ani imbecyli to jest dziura i nie jest to obelga a zwyczajne stwierdzenie faktu. skoro tak twierdzisz to nie jedyna w polsce bo ich są setki opole kalisz wałbrzych słupsk czy rzeszów koszalin piła zamość mimo że większe też do dziur należą bo nie są metropoliami

Gość gość
nawet mimo że uznajesz namysłów za dziure chyba mógłbyś przyjechać np mnie odwiedzić ?

Gość gość
ps a to mój znajomy z Namysłowa jak bylem nad jeziorem w michalicach pod namyslowem pokazałem mu filmik jak wyglada polkowskie a o to jego komentarz to chodziło o ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=hC0mXKqiQGA a pod nim te komentarze tego gościa SEREK_985PL Szcs1 dzień temu J****a Bieda !!!!! SEREK_985PL Szcs SEREK_985PL Szcs1 dzień temu MELINA !!!!!!!

Gość gość
Co o tym myślisz?

Gość gość
884367896 nr tel do ojca Mateusza vel Namyslow. Wysylajcie mu mmsy ze screenami jak jego synalek bezrobotny wyzywa mnie i inne kobiety od szmat

Gość gość
884367896 nr tel do ojca Mateusza vel Namyslow. Wysylajcie mu mmsy ze screenami jak jego synalek bezrobotny wyzywa mnie i inne kobiety od szmat o co ci chodzi chce sie z tobą pogodzić a ty dalej swoje za co ty mnie tak nienawidzisz co ja ci zrobiłem co?

Gość gość
iestety jesteś za głupi, żeby przyjąć do wiadomości fakty, a poza tym masz jakąś chorobliwą fiksację ps dobra pisz sobie takie komentarze ale chociaż mnie nie obrażaj i nie wyzywaj od przychlastów ani imbecyli to jest dziura i nie jest to obelga a zwyczajne stwierdzenie faktu. skoro tak twierdzisz to nie jedyna w polsce bo ich są setki opole kalisz wałbrzych słupsk czy rzeszów koszalin piła zamość mimo że większe też do dziur należą bo nie są metropoliami nawet mimo że uznajesz namysłów za dziure chyba mógłbyś przyjechać np mnie odwiedzić ?

Gość gość
ps a to mój znajomy z Namysłowa jak bylem nad jeziorem w michalicach pod namyslowem pokazałem mu filmik jak wyglada polkowskie a o to jego komentarz to chodziło o ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=hC0mXKqiQGA a pod nim te komentarze tego gościa SEREK_985PL Szcs1 dzień temu J****a Bieda !!!!! SEREK_985PL Szcs SEREK_985PL Szcs1 dzień temu MELINA !!!!!!!