Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaudiaL

fajne żele pod prysznic :)

Polecane posty

Gość KlaudiaL

Dzięki akcji ambasadroskiej Le Petit Marseillais po wypełnieniu ankiety wypróbowałam pielęgnujący krem do mycia z masłem shea i akacją i bardzo wszystkim polecam :) Ma najpiękniejszy zapach ze wszystkich żeli, których do tej pory używałam. #ambasadorkaLPM

Gość gość
sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!! sppppeirddalaj k******o reklamowa!!!

Gość gość
Który to już spamujący temat o tych kosmetykach? Nie wystarczą ci już założone? Forum służy wymianie doświadczeń użytkowniczek, a nie nachalnej reklamie zamieszczanej przez opłacone handlarki.

Gość gość
zupełnie średnie kosmetyki nie zapewniające NICZEGO poza zapachem

Gość gość
Nie zgadzam się z szumnym opisem producenta, bo żel za nic nie nawilża, nie odżywia ani nie pozostawia skóry miękkiej. No, przynajmniej mojej skóry nie pozostawia. Konsystencja jest wodnista, wolałabym, gdyby był bardziej gęsty. Podsumowując, to dla mnie zupełny średniak. Nie sądzę, żebym kiedykolwiek do niego wróciła

Żel pod prysznic malina i piwonia urzeka swoim owocowo-kwiatowym zapachem. Po jego otwarciu czuć cudowną malinkę wymieszaną z kwiatowym aromatem, która przenosi nas w letnie klimaty. Sam żel bardzo dobrze pieni się i wystarczy tylko jego niewielka ilość aby nasza skóra była dobrze oczyszczona i odświeżona. Nie wysusza skóry ale również i specjalnie nie nawilża jej. Nie jest to wada, gdyż skórę nawilżamy innymi kosmetykami. Pielęgnujący balsam do mycia z masłem arganowym, woskiem pszczelim i olejkiem różanym zawiera cenne składniki, które mają właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Dzięki nim balsam jest delikatny i bardzo dobrze oczyszcza i nawilża ciało. Otula pięknym zapachem olejku różanego, który utrzymuje się jeszcze długo po kąpieli. Musze przyznać, że balsam ten bardzo przypadł mi do gustu. Pielęgnacyjny krem do ciała z masłem shea i akacją bardzo dobrze pielęgnuje suchą skórę. Zawarte w nim masło shea nawilża i natłuszcza nasze ciało, jednocześnie regenerując je i odżywiając. Natomiast akcja nadaje mu piękny zapach. Krem ma bardzo fajną konsystencję, dobrze pieni się. Skóra po nim jest jedwabiści gładka i pachnąca. Przy mojej suchej skórze krem bardzo dobrze spisuje się, ale oczywiści w połączeniu z dobrym balsamem do ciała. Podsumowując to wszystkie trzy kosmetyki niewątpliwie mają piękny zapach, dobrze pienią się i dzięki temu są bardzo wydajne. Skóra po nich ładnie pachnie, jest odświeżona i oczyszczona. Na pewno nie są to kosmetyki po których nie musimy sięgnąć po balsam nawilżający. W jakimś stopniu nawilżają skórę, ale w połączeniu z balsamem dają dopiero cudowny efekt. Kąpiel z nimi to sama przyjemność. Jestem pewna, że zagoszczą u mnie na stałe.

Gość gość
Powtórzę: Nie zgadzam się z szumnym opisem producenta, bo żel za NIC nie nawilża, NIE odżywia ani NIE pozostawia skóry miękkiej. No, przynajmniej mojej skóry nie pozostawia. Konsystencja jest wodnista, wolałabym, gdyby był bardziej gęsty. Podsumowując, to dla mnie zupełny średniak. Nie sądzę, żebym kiedykolwiek do niego wróciła.

Gość gość
Żel zbyt rzadki, obietnice producenta na wyrost - wcale nie zmiękcza skóry, niczego z nią nie robi, zapach zbyt silny i drażniący. Za tę samą cenę można kupić znacznie lepszy.

Gość gość
AGRESYWNA, NACHALNA reklama ZNIECHĘCA do produktów. Na pewno nie kupię - dzięki spamerkom zalewającym forum egzaltowanymi, sztucznymi wpisami. I odradzam wszystkim dookoła.

Gość atom1986
Też jestem #ambasadorkaLPM :) Jestem zachwycona kosmetykami pod prysznic, które dostałam. Najbardziej podoba mi się kremowy żel pod prysznic malina i piwonia. Dlaczego? Za jego boski, malinowy zapach oraz podwójne działanie - odżywia i nawilża, a do tego cudnie pieni się i zostawia zapach nie tylko na skórze, ale i w łazience :) Ale pielęgnujący balsam do mycia intensywne odżywianie masło arganowe, wosk pszczeli i olejek różany oraz pielęgnujący krem do mycia intensywne nawilżanie masło shea i akacja też będą gościć w mojej łazience. Serdecznie polecam!

Dla mnie najważniejsze jest, żeby żel nie miał SLS. Niestety, większość ma silikony w swoim składzie...

Gość gość
Ja również jestem zakochana w żelach Le Petit Marseillais :) #Ambasadorka LPM