Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiana teściowa

Jestem teściową, która jest nielubiana przez synową

Polecane posty

Gość gość
dziś najlepiej by miała ciepłe kieszonki cooooo? to by się działo,tio bys jej do dooopy wlazła.Żeby nie było jatki,nie jestem tesćciowąusmiech.gif x Sama siebie bronisz? Stawiaj odpowiednio przecinki, bodaj dla niepoznaki, moze ktoś łyknie zimna rybo. Co nie wiesz, co napisać, prawda? Leiej juz nic nie pisz, nie pogrążaj się bardziej, skumaj się z tą inną starą pisdą i tam psioczcie na synowe.

Gość gość
Do tesciowej od 6 mcy najwidoczniej twoj syn nie zasluguje na nic lepszego, dlatego znalazl podobna sobie.

Gość gość
dziś Nie jest Pani tutaj anonimowa i radzę uważać co mówi!!!!! A starą pisdę to ma Pani w rodzinie,mamusia wydała nią takiego śmiecia,a Pani swoją następnego.

Gość gość
Nagle z małej litery i tykania zaczęłaś per pani? Straszyć, to możesz swoje wnuki, o ile będziesz miała ku temu okazję :)

Gość gość
dziś Nie tykaj sobie gówniaro,bo nikt z tobą po poręczy nie zjeżdżał,poza tym jesteś agresywną osobą i nie warto sobie strzepić języka.Wyrazy współczucia dla męza pantoflarza i jego matki.

Gość gość
"Nie tykaj sobie gówniaro''- to ty się do mnie pierwsza zwróciłaś, oczywiście na ty i to z małej litery, więc hipokrytko masz juz demencję. Na panią nigdy sobie nie zasłuzyłas zimna, pomarszczona, stara dewoto :)

Gość gość
dziś Spadaj szmato:):):):)

Gość gość
Chciałabyś mieć moje lata ha ha ha,widzisz i prowokacja się udała. Jesteś bardziej prymitywna niż ustawa przewiduje :):):):)

Gość gość
Miłego weekendu:):):) lalunie

Gość gość
O, czyżby starą coś ubodło? Cóż, w tym wieku i ze swoim podejsciem, to zasługujesz tylko na refundację leku na demencję, nic poza tym, a twoja synowa na pewno by mnie poparła. Nie trudź się babciu z ripostą, widać że mało lotna jesteś, nawet poprawnie pisać nie umiesz i już się nie nauczysz, a szczytem twoich możliwości zapewne było opanowanie podstaw komputera. Ty idź do dziergania ciepłych kapci dziadkowi, ja ma coś lepszego na wieczór.

Gość gość
A która by chciała być stara i majac już blizej, niż dalej? Pomarszczoną twarz i szyję, zwisy na ciele? Ubytki słuchu i wzroku? Zero seksapilu i ogladających sie mężczyzn? Ha ha! Padłam trupie.

Gość gość
Teraźniejsze synowe to diabły nie ludzie a synowie no cóż że wstydem pisze że egoistyczne nietoperze lepiej nie mieć w ogóle kontaktów po co se ciśnienie podnosić i chorować!

Gość gość
Trzeba użyć mózgu,bo prowokacja polega na tym,by nie używać interpunkcji ,by co rusz zamieniać się w osobach. Wy produkujecie się, a inni sobie z was jaja robią,nie mają więcej lat jak wy,a może nawet dużo mniej . :P:P:P:P

Gość gość
dziś Powiem Ci tak,nie mów o starszych,pracuję w szpitalu na trudnym oddziale. Wiesz ile leży ciężko chorych młodych kobiet,być może w twoim wieku?one też już mają bliżej niż dalej.Odwiedzają jej starsze schorowane matki i teściowe.Kiedyś z jedną rozmawiałam starszą kobietą która to mówi, niech siostra patrzy zamiast mnie Bóg zabrać to synowa tak cierpi. To było straszne,kobieta tak bardzo płakała. Nie wszyscy są zimni i podli i to w obie strony.

Gość gość
W życiu bywa tak że,uderz w stół to nożyce natychmiast się odezwą.Wy dokładnie to samo robicie,jak pisze rzekomo pokrzywdzona synowa to łańcuszek poplecznic stoi na baczność i współczuje choć dokładnie wie komu,kim jest i na co go stać. Jesli napisze coś kobieta będąca w pozycji teściowej, to ten łańcuch poplecznic synowych ,rzuca się z pazurami na osobę której też nie zna ale dla zasady ją łaje , no bo to potencjalna czyjaś teściowa.Skoro teściowa to z pewnością zły człowiek i trzeba ją opluć i dokopać słownie. Zgodnie z obowiązującą zasadą:) nie ma złych synowych:) są tylko niedobre teściowe:) i tego się trzymajcie durne dziewoje,bo nie stać na sprawiedliwość i spojrzenie sobie w oczy we własnym lustrze. Całe szczęście że Bozia nie dała świni rogów.

Gość gość
Mam nadzieje ze moj syn (aktualnie 6 miesiecy) bedzie skakal z kwiatka na kwiatek, nigdy sie nie ozeni i nie wprowadzi do rodziny takiej prymitywnej zmiji jak tak ta powyzej , 18:10 i 18:12. Wnuki chce miec od swojej corki. Twojej matce tez gadasz ze jest stara,pomarszczona i potrzebuje lekow na demencje? Ze ci jej szkoda bo ma "zero ogladajacych sie mezczyzn"? Boze jaki pustak!

Gość gość
Jestem ciekawa tak naprawde czy tu zatailas jakas tu prawde. Wiesz moja tesciowa tez nie ma sobie nic do zarzucenia a w rzeczywistosci cala jej rodzina z nia nie rozmawia. Kazdy ja nie nawidzi i nie chce ja znac wlacznie ze mna.

Gość gość
dziś No ty jesteś cacy,pewnie walisz teraz do kościółka, bo siódmej rano już obmawiasz by pózniej uzyskać rozgrzeszenie,co za szambo na tej kafetrii. Popieram gościa 5.24 tak nie skacze i niech traktuje każdą jak towar,bo to ani kobiety ani z nich nie będą żony. W gębie jak WC na wiejskim dworcu kolejowym.

Gość gość
Młode kobiety! Dlaczego piszecie takim wulgarnym językiem?