Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka przytyla w ciazy 5 kg i śmieje sie ze mnie i innych...

Polecane posty

Gość gość

Jw. Przytyla w ciąży 5 kg. Ma hopla na punkcie urody, ciała itd. Cala ciąże sie odchudzała. Ja jestem w 34 tyg i przytylam 7 kg a ona śmieje sie ze mnie ze jestem wielorybem i opowiada swojemu mężowi jakie to inne kobiety to idiotki ze tak tyją. Sam mąż zwraca jej uwagę że zle robi i to nie smaczne tak komentować innych. Niestety musze miec z nią styczność bo nasi mężowie to najlepsi kumple.

Gość gość
Musisz mieć z nią kontakt? No litości:/ Chyba bym źle się czuła przed tymi spotkaniami i nie chodziła na nie:/ Koleżanka ma coś nie tak z głową. W ciąży nie można się odchudzać, a przy prawidłowym BMI i przy prawidłowym odżywaniu powinno się przytyć spokojnie te 12 kg. Mniej mogą przytyć osoby z nadwagą lub w jakiś wyjątkowych przypadkach. Twoja koleżanka po pierwsze się nie zna, a po drugie jest zwyczajnie głupia, bo ryzykuje zdrowie dziecka dla własnej figury. Co ja bym zrobiła? Opieprzyłabym ją z góry do dołu, że taką ciemnotę to może wciskać jakimś niedouczonym koleżankom na siłowni (lub w gabinecie kosmetycznym), a jak chce z Tobą rozmawiać to niech się trochę zorientuje w temacie. Powiedziałabym, że nie życzę sobie tego typu uwag pod moim adresem i albo je skończy, albo zrezygnujesz ze wspólnych spotkań, bo nie masz zamiaru być ciągle obrażana. A Twojemu mężowi wyjaśni, że nie bronisz mu spotkań z kolegą, ale nie zamierzasz zbyt często spotykać się we czwórkę, bo żona kolegi to idiotka, i tyle w temacie.

Gość gość
Nie do konca to takie proste tym bardziej ze mieszkamy obok siebie. Jest idiotka. Cala ciąże jadla tak aby nie przekroczyć 1600 kcl i cwiczyla co drugi dzień. Ona sie tym szczyci jeszcze. Chora jak dla mnie jest. Jej mąż juz nawet z nią nie wytrzymuje. Często siedzi u nas z synkiem bo ona jest na silowni albo u kosmetyczki i narzeka na nią. Mowi ze normalnego jedzenia nie widział w domu z pare lat bo karmi go sokami z jarmużem a on ma tego juz dość.

Gość gość
popieram wypowiedź powyżej. podpisuję się pod tym całą sobą. Pozdrawiam