Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzieliście co się dzieje na Sympatii?

Polecane posty

Gość gość

Zarejestrowałam się tydzień temu na Sympatii po ponad roku. Widzieliście co się tam wyprawia teraz? Normalnie sama patola. Księżniczką nie jestem ani boginią urody ale nawet ja nie pokazałbym się prawie z żadnym z nich na mieście. Spodnie i tshirt w H&M w dziale męskim wcale nie kosztują tak wiele Panowie ;)

Gość gość
Haha jakiś czas temu znajoma poznała takie indywiduum na Sympatii-facet 49 lat , niby oczytany itd ale goły jak święty turecki-nie ma mieszkania , samochodu , żadnych oszczędności i prace co chwila zmienia poprzednie małżeństwo mu nie wyszło a na jedynego dzieciaka nawet alimentów nie płacił :-O

Gość gość
ja też nic nie mam i chuj !

Gość gość
Ja tam się o kasę nie wypytuję, w godzinach pracy może być śmieciarzem, tyle że po pracy powinien reprezentować cokolwiek sobą i wyglądem. Tam jest zbieranina ludzi jakiegoś gorszego sortu jak mam być szczera. I te spasłe brzuchy, a na karku ledwo 30cha.

Gość gość
Przecież to samo dotyczy kobiet na tym portalu, tego typu stronki są dla nieudaczników i naiwniaków, ciekawsze profile na portalach randkowych są fikcyjne aby ściągnąć jeleni którzy zapłacą abonament i będą łudzić się że odnajdą miłość. Prawda jest oczywista... jeśli nie potrafisz znaleźć partnera/partnerki w świecie realnym, to z Tobą jest coś nie tak!!!

Gość gość
tak? moja koleżanka znalazła tam męża i teraz są w szczęśliwym związku. przecież tam jest zarejestrowanych ponad 6 milionów osób - każda jedna to chodzące zero?

Gość gość
Na Tinderze jest trochę lepiej (jeszcze) ale po jakimś czasie znów znów przepotwarzy się w portal dla potworów.

Gość gość
[18.43 ] nie mówię, że nikt ale 80% brzydali, a to odstrasza i po prostu nie chce się nawet tam zaglądać

Gość gość
Jakie 6 milionów??? Mamy 38 milionów polaków, pełnoletnich jest około 18 milionów i wynikało by z tego że 1/3 dorosłych polaków ma konto na sympatii :P Na tego typu portalach jedna osoba ma po 3-4 różne konta, spora część kont jest fikcyjna po to aby ściągnąć innych, jedynie początki tego typu portali dają jakieś szansę, bo potem robi się z nich śmietnisko, zaczynają pojawiać się nieudacznicy, oszuści, prostytutki i inne ścierwo.

Gość gość
Ja sie wypowiem co do kobiet na tym poratlu. Albo księżniczki szukają bogatego księcia albo ów kobieta jest tak porysowana ze po pierwszych wiadomościach masz dość pisania z nią. Następne sa pasztety... tu sie nie wypowiem bo nie ma po co. Dalej mamy juz mlode mamuski. 20stki z dzieckiem szukajace szczescia po tym jak ich glupota wziela gore i wynikiem jest maly Brajanek albo jessica... Ogółem to na sympatii nie ma czego szukac. Juz wolę przejść sie po mieście i spróbować kogoś poznać :-) I tak jak tu pewna Pani mówi: wystarczy dość dobrze sie ubrać, poświęcić trochę czasu swojemu ciału i do boju. Jeśli ktos jest do tego inteligentny to są wielkie szanse na poznanie kogoś ;)

Gość gość
A wy to co modelki? same wyglądać źle a oczekujecie bóg wie czego! jestem zadbany i z dnia na dzień co raz bardziej o siebie dbam prawie jak model.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się tam kobiety odpisują tylko przystojnym i bogatym facetom.

Gość gość
I chuj z twojego wygladu chloptasiu jak masz IQ piasku :D Nie kumasz ze kobiety nie kupuja tylko oczami? Ladny ryj i cialo to nie wszystko. Kobieta rowniez oczekuje inteligencji i to na wielu płaszczyznach. Idź sie tam pucuj dalej i tak Ci to nic nie da, boś jest głupi jak nie wiadomo co. If u agree give me hell yeah!

Gość gość
19:04 gdzie Ty tam kurwa widzisz cokolwiek o kasie? Japierdole kolejny z IQ piasku...

Gość gość
gość dziś Głupoty gadasz właśnie na wygląd lecą na kasę rzadko która ci poleci! chyba jakaś pusta lala! one chcą wszystko co najładniejsze!

Gość gość
Hahahaha :D Mowisz teraz o pustych lalkach a nie o kobietach. Podejdź do pieknej i inteligentnej kobiety i zobaczymy co zdzialasz :D Twoj pusty łeb nawet nie jest w stanie tego ogarnąć ale nie bo pieknis w rurkach mysli ze jak bedzie ladny to juz wszystkie jego hah :D Czlowieczku zejdz na ziemie! Sam wyglad nie wystarcza.

Gość gość
Właśnie poszło ostatnie spojrzenie na Sympatie i kasacja :D Nie wiem jak można tam latami siedzieć. Nie aż tak przystojnych jak wam się wydaje, ale białe skarpety do kolan i łeb zgolony na glace po prostu wykracza poza mój stopień akceptacji :)

Gość gość
gość dziś Z mojej obserwacji i wnikliwej analizie wystarczy wyglądać jak model i masz każdą.

Gość gość
gość dziś Jesteś brzydka i oczekujesz bóg wie czego? myślałaś, że model się trafi? zwątpiłaś i szukasz na nadal bo nikt cie nie chce realnie :D

Gość gość
Nie szukam modela, bo uważam że jestem przeciętna, natomiast znam swoją wartość i stopień inteligencji. Do przystojniaków nie uderzam, niech ci najpiękniejsi łączą się razem. Chodzi bardziej o pogląd tego jak się wygląda i co z tym da się zrobić, niektórzy panowie nie robią zupełnie nic, nic! Pierwszą rzeczą na jaką zwracam uwagę jest wygląd, ale nie supermodela tylko fajnego, ogarniętego goscia, który widzi że PRL-owskich spodni już nikt nie nosi, kolejną inteligencja i ona ma kluczowe znaczenie, ale nawet nie poznasz człowieka skoro wygląd od razu zrazi, że nawet nie chce się słowa zamienić, bo taki odrażający.

Gość gość
Wypad debilu od modeli. Do lustra pogadaj.

Gość gość
A i kasa w moim wypadku chyba ma najmniejsze znaczenie, na samym końcu bym postawiła ten punkt. Ważne żeby coś robił lub chciał robić, jeżeli aktualnie ma się problemy finansowe, zdarza się

Gość gość
gość dziś A ja robie wszystko żeby jak najlepiej wyglądać i nigdy bym nie zaprosiłbym kobietę na randkę jakbym był zaniedbany. Najważniejsze jest pierwsze wrażenie!

Gość chłopak1991
Do mnie doszło, że i tak nie mam szans u kobiet (chyba, że tych mniej "ładnych") więc już nawet nie mam po co nad sobą pracować :P Zresztą moja samoocena leży i kwiczy więc nie startuję do żadnej - przynajmniej nikogo nie ranię ;)

Gość gość
Widzi cie kobieta i mówi boże wyglądasz jak ideał z moich snów tak trzeba kobietę zachwycić na randce swoim wyglądem.

Gość gość
fajnie ułożone włosy, dłuższe niż przysłowiowego dresa spod bloku, dobrze skrojona koszula i modne spodnie dają Ci +90 punktów w odbiorze Ciebie przez dziewczynę. Czy ja musze o tym uświadamiać? Chyba powinnam zostać męską stylistką, coś kuleje ta branża w Pl

Gość gośćaaaaaaaaaaaaaaaa
Na fotka.pl są śliczne panny!

Gość Azotan z Baru
E tam, są też normalni ludzie. Można znaleźć kogoś do związku. Mało tam jest osób i nie bardzo jest w czym wybierać. Nie ma 6 milionów, to jakaś bzdura. Nawet z dużych miast jest mało osób.

gość dziś jak go poprzednia żonka oskubała, to co ma facet zrobić :P sponsora tam szukacie, czy partnera, drogie panie ? do czegoś dochodzi się razem a nie czeka na gotowe :) żeby mieć gotowe i modela, trzeba samej być przynajmniej piękną, a i trochę rozumu nie zaszkodzi mieć w zapasie, bo za inne fajni faceci się nie biorą :P

Gość gość
chcę się bzykać z puszystą !