Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idąc chodnikiem zawsze muszę spojrzeć każdemu z kim się mijam w oczy :O

Polecane posty

Gość gość

Wszystkich mierzę od stóp do głów z dalekiej, średniej i bliskiej odległości. Czasem się ogarniam i szukam jakiegoś innego punktu na którym można skierować wzrok na czas wymijania się, a czasem jak ostatnio bezczelnie gapię się w ryj osoby, która stara się odwrócić.

Gość gość
tzn ze masz ochote na seks i wiekszosc ludzi ci się podoba !

Gość gość
Hahaha a skad wiesz ze sie odwracają ? Bo sama sue odwracasz ;) inaczej bys nie wiedziala, chcesz sie upewnic czy sie odwrócą to sama sie odwracasz

Gość gość
Lubię podglądać ludzi przy każdej możliwej sposobności. Dajmy na to że stoję w kolejce w markecie. No więc mogę obserwować kasjerkę lub wszystkich którzy mnie poprzedzają bez mrugnięcia okiem. Każdy ruch. A spójrz się na mnie, uśmiechnij się, to mam na Cb wyj****e.

Gość gość
Czasem popadam ze skrajności w skrajność i z niedostępnego emocjonalnie obserwatora zamieniam się w niedostępnego emocjonalnie osobnika, który nie patrzy się nigdzie indziej niż w podłogę, ścianę, pod nogi. Nikogo już nie podglądam, mogę przejść obojętnie obok kogoś, kto ewidentnie patrzy we mnie jakby coś chciał.

Gość gość
18:14] chodziło mi bardziej o odwracanie się byleby na mnie nie patrzeć i żebym ja nie mógł, aniżeli o takie za mną :(

Gość gość
Właśnie szukam za oknem kogoś, w kogo można się trochę po wpatrywać. Zaraz się wkurwię i odwrócę się do tegoż okna plecami, a najlepiej to je zasłonię całkiem.

Gość gość
CZY KTOŚ Z WAS MA COŚ TAKIEGO? 1. GAPIĘ SIĘ BEZCZELNIE NA KAŻDEGO (RELACJI NIE NAWIĄŻĘ, A TAKIEJ KTÓRA BY SIĘ PRZEDŁUŻYŁA DALEJ NIŻ TA CHWILA, TO ZA S********A) 2. Możesz się śmiać lub płakać tak głośno, że wszyscy w promieniu kilometra patrzą co się stało, a ja w tym czasie sprawdzam godzinę lub czy mam czyste paznokcie :)

Gość gość
Zemsta za odrzucanie mojej osoby?

Gość gość
Autorze to ty jestes facet?

Gość gość
HELLO KITTY PARTY, albo dobra chuj wam w dupę, już wyczerpałem na dziś limit udzielania się społecznego poprzez moje monologi.

Gość gość
Mam czesto ze jakas baba lampi sie na mnie , perfidnie mierzy od gory w dol i przy tym ma wredna mine jakby mnie nienawidzila

Gość gość
ja nie patrze gleboko w oczy bo czytam w nich,chyba ze to piękne oczy ,taka osoba staje się moim niewolnikiem

Gość gość
Autorze mam tak samo :)