Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ja od modeli tematów co raz mniej pociągają kobiety

Polecane posty

Gość gość
to nie są oczekiwania ,tylko jakaś dziecinada , ja rozumiem ,że Ty się starasz , ale mnie martwi ,to dlaczego tak się dzieje ,czemu młode dziewczyny tak się zachowują , to jest takie puste , może poszukaj wśród starszych dziewczyn ? mądrzejszych ? są jeszcze takie? na pewno wina nie leży po Twojej stronie nie myśl tak , szkoda wydawać kasę na urodę ,ale to moje zdanie , może jakiś wypad z kolegami na kręgle?

Gość gość
Wiadomo im starsza kobieta tym bardziej ułożona, mniej wybredna.

Gość gość
mój mąż też tak mówi :) wstydzę się trochę , bo uważam ,że jestem zwykła , przeciętna , myślałam ,że nikt mnie nie już nie zechcę ,że jestem gruba i brzydka :(i z różnymi wadami , a mój ukochany wybił mi to z głowy :D dla mnie On jest najukochańszym facetem na świecie i dla mnie najprzystojnieszy dla wielu zwykły przeciętny chłop z brzuszkiem ,ale ja uwielbiam tą podusię :P

Gość gość
zawsze miałam takie podejście wiem ,że trudno Ci uwierzyć ,ale tak było , szukałam tego co TY normalnego gościa , szczery z którym czułabym się bezpiecznie , posmiać i przeżyć to życie On był moim pierwszym , chciałam żeby to było wyjątkowe :)

Gość gość
wiem ,że za wielę Ci nie pomogę ,ale cierpliwie ,spokojnie i zobaczysz ,że się uda :)

Gość gość
Na pocieszenie jedyne ,co mogę dodać , to za moich czasów , dziewczynom podobali się faceci łysi i przypakowani :D, a mi nie i już :P

Gość gość
długo byłaś sama? w jakim wieku po raz pierwszy się zakochałaś?

Gość gość
gość dziś Teraz to też się podoba tyle, że wystylizowany, przypakowany, metroseksualny facet

Gość gość
oj to jest temat ,na który nie chcę się rozgadywać , bo to jest dla mnie rozdrapywanie ran, jedyne ,co mogę Ci odpisać to ,że miałam wtedy 16 lat i bardzo bym chciała ,żeby to uczucie było ,tylko z mojej strony ,ale On tez mnie kochał , niestety zaczęły wtrącać i mieszać się osoby trzecie (zmyslanie przekręcanie na moją niekorzyść itp), i On wierzył im , a mnie w ogóle nie słuchał i Jego zachowanie bardzo mnie bolało (unikał mnie ,był obojętny ) , cierpiałam 4 lata ,aż w końcu poznałam mojego przyszłego męża , wiesz jaka ja byłam zamknięta w sobie? opowiedziałam mu z płaczem ,co mnie spotkało powiedział mi ,że to dureń , (mój mąż zna szczegóły) ,że jak On mógł tak się zachowywać ,że z chęcią by mu przypie** ja nie wiedziałam ,że zakochałam się w modelu , wyglądał normalnie ,zwykły chłopak jeśli Ci chodzi o urodę nie wyróżniał się z tłumu , lubił bardzo rysować miał pasję itd. po pewnym czasie dowiedziałam się ,że jest w związku , a ja juz wtedy chodziłam ze swoim mężem , odżyłam przy moim mężu wyciągnął mnie z tego , i wiesz co się potem działo kilka lat później? do Niego dotarło ,że byłam nie winna , że co On narobił ,że żałował ,ale ja nie miałam z Nim kontaktu dowiedziałam się od Jego przyjaciela ,ale ja już wyszłam za mąż a nawet ,jakby starał się mnie przepraszać nie wybaczyłabym Mu , choćby tych nocy przepłakanych w poduszkę ,tych 4 lat ,gdzie On był?ja byłam wtedy sama i nie zostawiłabym , dla niego ani chłopaka ,ani mojego męża , bo tamten sobie nie zasłużył , kocham mojego męża za to ,że był i jest ze mną w trudnych chwilach :)

Gość gość
Ja ani razu nie byłem w związku w swoim życiu mam 27 lat

Gość gość
ja też nie byłam to była szkolna miłość , taka ,żeby nikt nie wiedział , zwłaszcza rodzice wtedy to było trochę inaczej , ludzie się trochę kryli teraz jest inne pokolenie :( tzn , ludzie coś tam podejrzewali bo w 100 % nie ukryjesz ,najwięcej bagna robiły mi dziewczyny :( słuchaj muszę kończyć ,bo jutro ciężki dzień prze de mną ale jak coś to pisz jutro się odezwę .

Gość gość
Dobranoc

Gość gość
jak tam lepiej się czujesz?