Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner na wesele

Polecane posty

Gość gość

Czy wypada wziąć na wesele partnera którego się mało zna ? Poznałam go na studniowce ponieważ byl z moja koleżanką i rozmawialiśmy tak w gronie. Potem z nim też tańczyłam i dlatego m.in że super tańczy chciałbym go zabrać na wesele. Zdarzało się też że z nim rozmawiałam kiedyś także nie jest mi zupełnie obcy jednak ...

Gość gość
No pewnie! Nawet się nie zastanawiaj. Ja zaprosiłam na wesele chłopaka, którego znałam dosłownie godzinę (też zauważyłam, że dobry tancerz z niego :P ) i zgodził się chętnie. Bawiłam się świetnie. Także śmiało go bierz i udanej zabawy :)

Gość gość
No wydaje mi się że bym się z nim świetnie bawiła mimo to że nie jest to jakiś bliski kolega. Dziękuję ! ;)

Gość gość
Absolutnie nie ma za co :) Odwagi dziewczyno. My po tym weselu nawet trochę "kręciliśmy" ze sobą, także nigdy nie wiadomo co u Ciebie wyniknie. Trzymam kciuki :)

Gość gość
Mi chodzi tylko o świetną zabawę z nim, nic więcej ;) I mam nadzieję że się zgodzi ponieważ raczej lubi imprezy. A to czy chce ze mną iść no to chyba przekonam się jak zapytam, odmówi no to trudno i tyle.