Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niepaląca dziewczyna wiąże się z palącym chłopakiem ? Przecież on śmier

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego niepaląca dziewczyna wiąże się z palącym chłopakiem ? Przecież on śmierdzi. I odwrotnie dlaczego niepalący chłopak wiąże się z palącą dziewczyną?

Gość gość
Pozwól, że się wypowiem, bo chyba pytanie skierowane jest min. do mnie. Jestem niepalącą dziewczyną, od zawsze anty w stosunku do papierosów. W mojej rodzinie nikt nie palił, a dym papierosowym przeszkadzał mi do tego stopnia, że nie byłam w stanie patrzeć komuś w twarz, gdy ten palił papierosa, albo przebywać w jednym pomieszczeniu, po prostu odrzucało mnie. Poznałam chłopaka, nałogowego palacza (ile wypalał dziennie to nie wiem, ale pewnie z paczkę). W przeszłości zarzekałam się, że NIGDY palącego chłopaka, ale zakochałam się i tak to. I mówię serio, że nic od niego nie było czuć, poważnie. Ja nie wiem jak on to robił, ale nie byłam w stanie wyczuć tego specyficznego zapachu, ani z ubrań ani nawet podczas pocałunków. Może gumy miętowe tak maskowały ten cały smrodek, nie wiem. Fakt jest zatem taki, że palacz palaczowi nie równy i od jednego capi na kilometr a od drugiego nawet aromatu nie poczujesz. Wiem co mówię.