Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam przechlapane.

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że być może kategoria nie ta ale chciałam zaczerpnąć porad osób starszych i dojrzalszych. Na drugim roku studiów przydarzyła mi się mocno nieciekawa sytuacja. Siedziałam z moją koleżanką dużo wcześniej przed zajęciami na korytarzu. Było pusto. Zwierzyłam się jej z moich problemów i powiedziałam jej, że chciałabym popełnić samobójstwo, w jaki sposób. Nie fajnie się złożyło, że rozmowę tą podsłuchał wykładowca. Nie wiem jak... Po prostu wyszedł i do nas podszedł. Kazał mi zapisać swój numer telefonu i powiedział, że będzie miał mnie na oku. Na trzecim roku okazało się, że prowadzi u nas jeden przedmiot więc całkiem głupio. Mam pytanie. Czy on ma w ogóle prawo mnie kontrolować? Koleżanka uważa, że nieźle się wkopałam.

Gość gość
No... to dobrze, że tego nie olał.

Gość gość
Czy ja wiem? Teraz muszę się z nim widywać, kontaktować i spowiadać ze wszystkiego. :(

Gość gość
A co mu do tego:O jakby mi facet powiedział po tym co usłyszał, że będzie mnie miał na oku to bym parsknęła śmiechem:D Co on? Twój rodzic, a Ty 5 letnia dziewczynka?:O

Gość gość
Jak to musisz się z nim widywać?:O Przecież nikt nie może Cię do tego zmusić:O Dziwie Ci się:(

Gość gość
Dał mi taki wybór... albo on będzie mnie miał na oku albo zgłosi to moim rodzicom i gdzie trzeba... bo to wolałam pierwszą opcję z dwojga złego. :(

Gość gość
I bardzo dobrze robi.

Gość gość
to powiedz mu ,że u Ciebie lepiej , i że masz chłopaka jeśli z tego się zwierzałaś , kombinuj dziewczyno ! to mi zalatuje szantażem z Jego strony ,a po za tym zapytaj ,czy o wszystkie uczennicę się tak martwi?

Gość gość
Niby ostatnio trochę lepiej ale tak szczerze u mnie to wszystko idzie sinusoidą... On mimo to kontaktuje się ze mną cały czas. Gdy się widujemy organizuje jakoś czas. Np. zimą zabierał mnie na narty do takiego centrum rekreacyjno-rozrywkowego. Nie rozumiem tego. :(

Gość gość
dobrze ci tak :D

Gość gość
Może chce Cię zgwałcić? :D

Gość gość
i prawidłowo że facet robi z Tobą ład.

Gość gość
Wygląda mi to na szantaż.