Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najseksowniejsze kobiety to....

Polecane posty

Gość gość

Te z odstająca piłeczkowatą dupką,masywnymi udami,szczupłymi łydkami i wcięciem w talii. Taki typ latynoski. A jak ma śliczną buzię i średnie /duże piersi to już w ogóle bogini seksu,która nawet ubrana w worek od kartofli podnieca i fascynuje wyglądem. A nie jakieś tam modelki z figurą 15 letniego chłopca dla krypto gejów

Gość gość
Ja pasuje do opisu i jakoś kolejka się do mnie nie ustawia.

Gość gość
To może nie pasujesz? Tu nie chodzi o tłuszcz,a o wyostrzone seksowne części ciała kobiety (chociaż u seksownej i pięknej kobiety malutka nadwaga nie będzie przeszkadzać,a nawet może wyostrzyć seksowne walory jej ciała) . Takie boginie zawsze są na pierwszym miejscu nawet u facetów którzy deklarują że lubią patykowate modelki.

Gość gość
Ale co nas to obchodzi?

Gość gość
A miłośnicy takich chudzin to to samo co federsi tylko że w drugą stronę

Gość gość
"gość dziś Ale co nas to obchodzi?" A tak sobie pisze:) A co nie mogę:) Ciągle tu twierdzicie ze patyczaki-pasztety w stylu modelek to ideal kobiety ,to napisałem co czuje i widzę po innych facetach.

Gość gość
gość dziś Ja pasuje do opisu i jakoś kolejka się do mnie nie ustawia.----jak byś taka była to byś miała bogatego przystojniaka.

Masywne uda to jest dla mnie napaskudniejsza rzecz u kobiety, ale może dlatego, że sama takie mam. I zawsze mnie dziwiło, czemu mój chłop mnie chciał, z takim zadem odstającym i grubymi nogami. Cóż, mężczyzn nie da się zrozumieć, najwyraźniej.

Gość gość
to ja tak mam, ale lydek nie mam szczuplych tylko takie bulwy troche, tzn kostki mam szczuple, a lydki umiesnione nie cierpie ich....... :/

Gość gość
To teraz wiemy czemu bogaty anglik ożenił się z lska z biedniejszego kraju-bardzo go rajcowała.

Gość gość
." Cóż, mężczyzn nie da się zrozumieć, najwyraźniej" Ale chłopięce doopki u modelek zrozumiecie?

Też nie lubię jakiś mega zachudzonych lasek, ale absolutnie mi się nie podobają odstające d**y i grube uda. Jedyne co fajne w tej figurze to biust i porządne wcięcie w talii. dziś - ożenił się dlatego, że się zakochał, a zakochał się po części dlatego, że wyglądam jak wyglądam, chociaż nie twierdzę, że jestem jakaś piękna. Jakbym mogła, to bym schudła 15 kilo i wyglądała delikatnie i dziewczęco :/

Gość gość
Haze to ty ostra kosa jesteś. Masz prawdopodobne idealnie seksowne ciało. Tylko po takie powinni sięgać bogaci i przystojni faceci (i żeby jeszcze najlepiej była dziewicą). Ale niestety frajerów co tylko dają i nic nie wymagają od kobiety pełno. Twój przynajmniej sięgną po atrakcyjną kobietę.

Mogłabym się zgodzić, gdyby nie ten drobny fakt, że to ja "sięgnęłam" po niego, a nie odwrotnie. Bo w tym związku to on ma lepsze ciało.

Gość gość
Jest wysoki i ma masywną klatkę piersiową? Pamiętaj ze dobrej genetyki nawet wady nie zepsują i taka idealna kobieta będzie nawet seksowna z lekką nadwagę,a na płasko doopie odchudzanie nie pomoże

Wysoki, szeroki w barach, wąski w biodrach i ma dłuuugie nogi. Ja osobiście nadwagi nie mam, ale lepiej się czułam i wyglądałam ważąc 47-50 kilo, niż teraz przy 56, mój mąż twierdzi inaczej, ale kto by tam słuchał faceta. A mała i płaska dupka u szczupłej dziewczyny jest super, takie moje zdanie.

Gość gośćasdfb
Ja mam taka i faktycznie trudno sie odgonic od adoratorow ~:)

Gość gość
Jak coś to nie jest temat o żałowaniu grubasek i wmawianiu im ze są piękne.Od tego był misio1 to go pogoniłyście. Znam 35,50 letnie kobiety które mają taką figurę i są boskie,jak i wychudzone aseksualne dwudziestki. Same chcecie przeciez facetów nie chudych i nie grubych tylko idealnych (tzw.zwykłych przez kobiety) Płaska doopka to domena nastoletni chłopców -przecież wam też się nie podobają wklęsłe klatki piersiowe.

Gość prawictwo pospolite 152
najseksowniejsze kobiety to takie , które sprawiają że facet nie może się powstrzymać , nie może oderwać od niej wzroku

zacznijmy od tego , że musi być bardziej rozebrana niż ubrana przy przyciągać .. Nie oszukujmy się panna w dzinsach nikogo nie kręci nawet jak będzie miała swietną figurę

Gość gość
Odstająca pupa jest ładna od warunkiem że nie jakaś szeroka ale grube uda już nie

sposoób chodzenia , ubiór jest bardzo ważny ( a raczej jego brak ) .. Im więcej dziewczyna ma na sobie tym mniej pociągająca jest od tego właśnie zależy czynnik kuszenia i czy ona przebije się do naszego umysłu , czy zawładnie nim , czy raczej tylko go lekko podrazni Tutaj jest przyklad panny , która( bądzmy szczerzy ) pociąga 5 razy bardziej niż Magdalena Ogórek http://www.fotosik.pl/zdjecie/55edb0d498cbcff4

co znaczy słowo`` najseksowniejsza`` ? Czy chodzi o to , że facet musi przeprowadzić wewnętrzną walkę ze sobą by nie dostać erekcji 5 sekund po spojrzeniu na nią ? 5 sekund po ocenie jej osoby ?

Gość gość
jak spoglądasz na 99 % Polek , to nie masz problemów z utrzymaniem penisa w zwisie Zawsze znajdzie się ten 0,1 % który potrafi wszystko zniweczyć

Gość gość
jak spoglądasz na 99,9 % Polek , to nie masz problemów z utrzymaniem penisa w zwisie Zawsze znajdzie się ten 0,1 % który potrafi wszystko zniweczyć

Gość gość
Masywne uda z chudymi łydkami i odstająca pupą są mega seksowne