Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie kobiety są czesto beznadziejne w porownaniu do zagranicznych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Puszczaja, nie szanuja, nie dbaja o siebie, sa wychudzone malo kobiece, daja za duzo makijazu, maja brzucb i otylosc, zbyt wygorowane wymagania co do wygladu faceta wygladac brzydko.

Gość gość
Nie pluj jadem! Nie badz taki jak kobiety.

Gość gość
A faceci pierdolą co popadnie,nie szanują kobiet,nie potrafią rodziny utrzymać a w domu nie pomogą. Do tego często gęsto grubasy i brudasy. Choc nie wszyscy. Sam gruby a od kobiety wymaga.

Gość gość
Same damy w Polsce mamy

Gość gość
Zapomniałeś jeszcze o tych podłych, co nie chcą dawać.

Gość gość
Eeee tam, fajne są tylko trzeba nauczyć się odróżniać zmanierowaną patologię od fajnych kobiet, a przede wszystkim trzeba przestać wchodzić na forum, bo w realu kobiety są zupełnie inne.

Gość gość
Fajniutkie są bo nie trzeba z nimi chodzić, wystarczy powiedzieć kocham, albo postawić drinka i od razu rozkładają nóżki :)

To są wady typowej słabej kobiety... Nasze i tak biją na głowę większość innych kobitek, szczególnie tych z zachodu, a z tymi ze wschodu mogą śmiało rywalizować, chociaż trudno porównywać, mają inne wady i zalety. Jak dla mnie Polki i Polacy są najlepsi, ale to tylko moja opinia, przy mojej znajomości innych nacji ^^ xx I w pełni zgadzam się z gość