Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego życie jest niesprawiedliwe?

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat i tylko w 1 i 2 klasie podstawówki miałam taką "przyjaciółkę", potem ona przestała się do mnie odzywać i znalazła sobie inną z którą są najlepszymi przyjaciółkami do tej pory, a tak bardzo się starałam a ona mnie zostawiła, tamta dziewczyna się w ogóle nic nie stara a ma mnóstwo przyjaciółek i koleżanek a ja nie mam nikogo. Tak bardzo chciałabym mieć psa, ale rodzice się nie zgadzają bo mieszkam na 4 piętrze, a inni mają i nic sobie z tego nie robią. Chciałabym mieć chociaż z 167 cm wzrostu bo tyle mi wychodzi na kalkulatorach wzrostu, ale od roku nie urosłam ani pół centymetra. To niesprawiedliwe bo są takie dziewczyny co mają rodziców 160 i 170 cm i mają po 165 albo więcej, a ja mam dużo wyższych i mam 164,5 czy ja proszę o tak dużo chciałabym mieć tylko 2,5 cm więcej.

No to naprawdę masz problem. Cale życie przed tobą, są inne ważniejsze sprawy. Jestem niższa niż ty i nie narzekam. Jeżeli to nazywasz niesprawiedliwością życia, to ci życzę powodzenia w przyszłości, bo jeszcze nie raz się zawiedziesz.