Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy samotne kobiety tylko udają silne i niezależne

Polecane posty

Gość B21
Tyle razy nikt mi jeszcze nikt mi nie podziękował :P Tak wiem coś się zacięło :D Nie mniej jednak roześmiałem się :D Widzisz autorko mało kto ma takie podejście do większości rzeczy jak ja czy Ty ;) Coś czuję, że dogadalibyśmy się i zrozumieli bez problemu :) Szkoda, że takich kobiet jak Ty jest bardzo mało. A co do tego tępego tekstu to chyba jakiś gimnazjalista to powiedział :D Albo gość, który intelektem był właśnie na tym poziomie.

Gość gość
To nie pech tylko lecenie na dupkow i zadzieranie nosa " nie odezwe sie pierwsza bo jestem kobieta niech to oni mnie podrywaja" a potem placz bo ma taka idiotka dziecko a ojca brak, bo kazdy chcial tylko seksu itd.

Gość B21
11:28 Ludziom z IQ bakterii podziękujemy ;) Po pierwsze nie znasz ani autorki ani innych osób wypowiadających się. Po drugie twoje komentarze są bezsensu przypuszczam, że tak samo jak twoje życie więc przesiadujesz tu i klepiesz jedne i te same bzdury codziennie. Weź się człowieku za robotę. Po trzecie nie masz nawet prawa parobku oceniać kogoś na tym forum, bo k***a nie znasz ani jednej osoby osobiście. Jedynym idiotą spośród tego tematu jesteś Ty. To jest ocena po twoim durnym wpisie. I mogę się założyć, że wiele osób podziela moje zdanie. Pozdrawiam cieplutko :)

Gość gość
problemem niezaleznych kobiet jest to, ze muszą trafić na faceta który nie jest albo sierotką życiową, która szuka drugiej matki, albo nie ma kompleksów , które leczy próbami zdominowania takiej kobiety i utwierdzenia sie jaki to z niego macho. Jeszcze zaobserwujesz autorko, ze najchętniej beda się do ciebie kleić tacy pierdołowaci faceci, którzy nie maja ambicji, pomysłu na siebie i szukają kobiety , która im zyciem zarządzi.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Autorko - Napisalas , ze Twoi "wybrancy" moga byc zupelnie rozni z wygladu ale maja jedna wspolna ceche : okreslony typ osobowosci , usposobienia. Uzywasz slowo "podobaja mi sie". Co przez to rozumiesz ? Zadam Ci pytanie z gatunku intymnych /jesli nie chcesz to nie odpowiadaj/. Czy kiedykolwiek zdarzylo Ci sie zareagowac na faceta czysto fizycznie ? Tak , ze mialas go ochote przytulic , pocalowac , pojsc z nim do lozka niezaleznie od tego kto to byl ? Zaznaczam - Nie chodzi mi o to czy tak robisz ale czy zauwazylas u siebie czysto fizyczna reakcje swojego ciala w jakiejkolwiek/jakiej ?/ formie ?

Gość gość
Gość 11:28 tekst godny przedszkola B21 masz całkowitą rację 11:52 słuszna uwaga Zuzanna Amelia pewnie ze odpowiem. Tak miałam tak. Użyłam zwrotu "podobają mi się ", ale równie dobrze mogę to zastąpi słowami : kocham się w takim typie , gustuje Taka fizyczna potrzeba była kilka razy , ale tylko do chłopaków, którzy mnie pociągają. Mam dużo znajomych czy przyjaciół wśród chłopaków i jeśli gadam z kimś kogo lubię , to dobrze, ale jak gadam z kimś kto jest w moim typie czasem mam -kolokwialnie mówiąc - ochotę się żucić i pocałować, przytulić Mi się to wydawało zawsze normalne

Gość gość
gość dziś Czyli dobrych mezczyzn bierzesz na kolegow a dupkom nadstawiasz dupki itd.

Gość gość
A co ja poradzę, że dupki bardziej podniecają moją dupkę? :) Mam się zmuszać do seksu z (dla mnie) askesualnymi? W imię czego?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Autorko - Dokladnie o to mi chodzilo czy umiesz okreslic swoje zaangazowanie seksualne. Z tego co napisalas mysle , ze pozostaje cierpliwie czekac co zycie przyniesie.

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś powiedz o co Ci dokladnie chodzi? ja nie jestem autorka, ale moze mi to cos pomoze. Reakcje na faceta takie jak mowisz zdarzaja mi sie bardzo bardzo rzadko, tak serio to mialam tylko do 2 facetow cos takiego a mam 31 lat. Slabo nie? ;/ I do 2 ale po dluuzszym poznaniu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Chodzilo mi dokladnie o to czy autorka uswiadamia sobie wlasny poped seksualny vs czy taki posiada. Nie wnikam ile razy , do kogo i w jakich okolicznosciach. Interesowalo mnie samo stwierdzenie istnienia fizycznej reakcji.

Gość gość
Gość 17:05 jest dokładnie na odwrót Gość 17:21 że co? Zuzanna Amelia tak wiem tylko mnie to ciągłe czekanie męczy Gość 21:51 to dobrze , gdyż to znaczy , że się szanujesz Zuzanna Amelia z ciekawości spytam czy jesteś psychologiem albo seksuologiem? Bo mądrze piszesz A co do tego pytania czy moja odpowiedź jest dobra czy nie? Tzn co ona oznacza?

Gość gość
Jesli Amelia jest seksuologiem, to ja bym chetnie potem popisala bo sie wykoncze ;/

Gość yeez
Sama udaję, że jestem taka silna i niezależna i nie potrzebuje faceta. Jestem pogodną i wesołą osobą, przez co gdybym powiedziała komuś to co tu napisałam to pewnie nikt by nie uwierzył , ale tak jest. Samo udawanie kogoś kim sie nie jest wyklucza, ze przyciagniesz do siebie odpowiedniego dla ciebie faceta bo ukrywasz siebie prawdziwą ,wiec wysyłasz sprzeczne sygnały. Postaw na prawdziwa siebie, zaakceptuje siebie taka jaka jestes a nia udawaj kogos kim nie jestes , to proste i trudne bo skoro udajesz kogos kim nie jestes tzn ze musisz zaczac od pracy ze soba sama bo udajesz by niby cos zyskac. co chcesz zyskac nie bedac soba ? lub inaczej co ukrywasz przed soba i innymi ? czego w sobie nie akceptujesz ? :D Spotkasz odpowiedniego dla siebie faceta jak zintegrujesz sie w srodku i pozwolisz sobie na bycie taka jaka jestes. Pozdrawiam cieplo

Gość gość
No i tu musze Ci przyznac racje :) Lepiej juz wyznac prawde o sobie aniżeli miałoby sie to wydac później. Jestem mężczyzną i powiem Ci ze wolę miec jasna sytuacje a nie pozniej niekoniecznie miłą niespodziankę. Jesli trafisz na inteligentnego, mądrego gościa to nie pożałujesz ;) Trzymaj sie autorko :D

Gość gość
B21 2016.08.19 gość 2016.08.21 No tak bedziecie mnie wyzywac bo nie skacze jak mi zagracie. Najlatwiej zwalac wine na innych na to jakich mezczyzn wybieracie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
14.23 - Nie jestem seksuologiem ani psychologiem.

Gość gość
yeez masz całkowitą rację, ale co w takim razie? Mam pokazać, że jestem smutna , bo nie mam faceta? To lepiej udawać pogodną, podobno oni lecą na uśmiech. Wiem , że to drętwe, ale lepiej udawać zadowoloną niż taką z depresyjnym nastrojem

Gość gość
Macie swoją niezależność i silnosc. Ogórek w dłoń i jedziesz do oporu.