Gość gość Napisano Sierpień 18, 2016 Witam, poszukuję filmu. Oglądałam go jakieś 4 msc temu, więc nie jestem pewna, czy wszystko dobrze pamiętam. Na pewno był to film muzyczny/dramat. Opowiadał o rodzeństwie (najstarszy brat, młodszy, dwie siostry - wydaje mi się, że tak to wyglądało). Razem z nimi mieszkał jeszcze kolega jednego z braci, z którym potem była jego siostra. Ojciec ich zostawił (tak przynajmniej uważają - później się okazuje, że zginął w wypadku ). Rodzeństwo ma problemu, jedna z nich jest szykanowana w szkole, druga siostra to buntowniczka. Najstarszy brat nie wie, jak ma utrzymać cała rodzinę. Wyruszają w podróż, by odszukać ojca (szukają go w miejscach z ich dzieciństwa np. boisku bejsbolowym, gdzie najstarszy za młodu grał, polu kempingowym, gdzie poznał miłość ). Końcowa scena to była wspólna kąpiel w basenie. Jeszcze pamiętam jedną scenę, gdzie wspólnie śpiewają przy stole, rzucają przedmiotami , pękają szyby itd. (bardzo ekspresyjna ). POMOCY BŁAGAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach