Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy ćwiczę waga wolno spada dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Odrazu mówię że mam z czego zrzucać, ważę 85 kg na 175 wzrostu. Jem ok 1200 kcal nie jem pieczywa makaronów cukrów itd. Wizualnie widać, że schudlam, czuć to też po ciuchach ale na wadze mała różnica dlaczego? Ćwiczę codziennie ok godziny trening kardiolog jestem mokra po ćwiczeniach.

Gość gość
Bo Ci się tłuszcz zamienia w mięśnie. Tkanka mięśniowa więcej waży od tłuszczowej. Mierz obwody, jeśli chcesz wiedzieć, czy szczuplejesz.

Gość gość
No rozumiem, że mięśnie ważą więcej ale tzn że nawet jak będę wchodzić w rozmiar załóżmy 38/to mogę ważyć 75 kg??? Czemu kilogramy nie spadają nie rozumiem tego jest to dla mnie demotywujace pomimo tego, że widzę i czuje się szczuplejsza. W miesiąc zeszło 5-6 kg a codziennie wylewam siódme poty na siłowni i do.tego dieta. Kiedyś w miesiąc na samej diecie bez problemu schudlam 10 kg.

Gość gabut
Podkręć metabolizm regularnie pijąc zioła z Herbal fanu. Moją wagę podrasowały konkretnie. Polecam. Pozdrawiam.

Gość gość
tluszcz zamienia sie w miesnie? tak to jest? ok, a jak mi wyszedl body fat 15, ktory ponoc jest za niski dla 30latki to jak mam go zwiekszyc? zostaje tylko przytycie? tego bym nie chciala bo nie jestem wychudzona a dodatkowe 4kg nie wygladaloby fajnie. mozna zamienic miesnie w tluszcz czy co? :D

Gość gość
debile tłuszcz się nie zamienia w mieśnie pozbywasz się tkanki tłuszczowej odkrywając przy okazji mieśnie.

Gość gość
a co za różnica co się zamienia w co .. Ważne , ze jest gruba świnia i musi schudnąc 20 kg najlepszą metodą na zrzucanie kilogramów nie są ćwiczenia tylko dieta .. Cwiczenia to tylko dodatek

Gość gość
ok, a jest mozlwe by przy wymiarach 1,60 m - 50kg , 88/67/89 miec tylko 15% body fatu? bo mialam analize na jakiejs wadze gdzie wpisuje sie wiek, wzrost i takie cos wyskoczylo. az mi sie nie chce wierzyc, ze moge miec przy takich wymiarach za niski bf. moze lepsze sa te analizatory nie bazujace na danych empirycznych?

Gość gość
Miałam napisać dokładnie to samo, co gość 14.19 Masz 8 kg nadwagi także jakaś wielka nadwaga to nie jest

Gość gość
15:01 ktos cos na temat tego postu?

Gość gość
gość dziś tak bo kobiety maja zazwyczaj wiecej tkanki tłuszczowej ze względu na biust na którym jest tkanka tłuszczowa.

Gość gość
17:14 co to znaczy tak? czyli uwazasz ze jak mam 88 cm w biuscie to to sie przeklada automatycznie na niski bf? hola hola, moglabym miec i 80 w biuscie a 98 w dupsku i wtedy tak samo mialabym pewnie 15% bf bo tu zaszlo przeciez przesuniecie 8 cm z cyckow na tylek - przeciez nie kazda kobieta gromadzi tluszcz w cyckach, moze i w biodrach..

Gość gość
dlaczego mam wierzyc ze mam 15 % bf skoro mam np faldy na brzuchu które przeciez powinny byc zmierzone takim sprzetem a la suwmiarka - jest cos takiego do mierzenia ponoc tkanki tluszczowej w organizmie, gdzies to widzialam w necie. mam tluszcz na ramionach, udach. on mi sie rozklada wszedzie ale nie na cyckach, bo wg usg moje piersi zawsze mialy budowe gruczolowa, nawet jak bylam duzo grubsza. mi sie tam tluszcz nigdy nie odklada mocno. moze to wina ukladu hormonow jaki mam.

Gość gość
myslalam ze kobiety maja wiecej tkanki tluszczowej ze wzgledu na cycki, biodra i brzuchy -tam przeciez wiekszosci kobiet sie rozklada. ale jak mozna oczekiwac od niskiej osoby by miala sie tuczyc by miec body fat stosowny do wieku - bo on byl wpisywany w to urzadzenie pomiarowe. kuzwa to jest takie wymuszanie rodem ze wsi - ze jak dobijasz 30/40 to nie mozesz byc chucherkiem tylko matrona. w du.pie mam takie przelozenie.

Gość gość
no i co wiecej w tym temacie?