Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej byc samotna czy byc kochana w zwiazku z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość gość

Miec faceta prawiczka to wstyd przed kolezankami ale byc samej tez troche wstyd. Co byscie wybraly?

Gość gość
to nie wstyd tylko ogromna zaleta, że facet jest prawiczkiem szanuje się

Gość gość
wolę być sama, kazdy deklarujący sie jako prawiczek na tym forum jest psychicznie zrypany i to mocno.

Gość gość
Wolę psa od prawiczka

Gość gość
gość dziś twoje strata lepiej być prawiczkiem niż *****czem/nieprawiczkiem

Gość gość
gość dziś Dokladnie mezczyzna ktory nie chodzi na prostytutki jak jest kawalerem jest nienormalny i psychiczny

Gość gość
Pies może być przynajmniej wesoły i inteligentny :P

Wstyd mieć takie podejście, nie wiąż się z prawiczkami, jak Ci wstyd przed koleżankami...

Gość gość
gość dziś Przecież wy marzycie o prostytutkach :D, x Tylko mamusia nie chce dać wam na nie pieniędzy :P.

Gość gość
twoje strata lepiej być prawiczkiem niż *****czem/nieprawiczkiem ale to nie jest żadna strata, po co mi jakis niedorobiony, którego nikt nigdy nie chciał.

Gość gość
żw24 dziś To każdy prawiczek, jest tak DURNY I BRZYDKI, że koleżanki od razu go rozpoznają ?

Gość gość
gość dziś chyba nieprawiczek który uprawia seks z każdym w którym jest w związku typowy k****arz polecam ci prawiczka czystego będzie idealnym mężem.

Gość gość
ja mam prawiczka i jestem bardzo zadowolona, że w dzisiejszych czasach trafiłam na szanującego się faceta.

Gość gość
polecam ci prawiczka czystego będzie idealnym mężem. jasne...zakompleksiony brzydal z obsesjami na punkcie seksu, brakiem umiejętności nawiązywania relacji z ludźmi, siedzący przed kompem całe dnie to dopiero ideał, chyba dla jakiejś desperatki

Gość gość
zw24- To ten, który twierdził, że nieśmiałe prawiki marzą o dominacji ;)

A co za różnica? Mi nie chodzi o prawiczków, tylko o beznadziejne podejście do tematu, ktoś kto takie podejście prezentuje, powinien wybrać samotność, od bycia "kochaną w związku z prawiczkiem", jak komuś zależy głównie na opinii koleżanek, to niech se wybierze jakiegoś *****cza, a nie staje się dla kogoś tą pierwszą, żeby ostatecznie zdemolować mu psychikę...

Gość gość
przecież facet prawiczek to duża zaleta dla związku

Gość gość
prawiczków powinno się utylizować, kobiety chcą samców alfa.

a czy marzenie o dominacji = marzenie o typiarze, która wzięła go dla opinii? sądzę, że nie o taką dominację chodzi -.-

Gość gość
ja mam prawiczka i jestem bardzo zadowolona, że w dzisiejszych czasach trafiłam na szanującego się faceta. jasne chłopcze, pisz sam do siebie

Gość gość
żw24 dziś Ty rzeczywiście jesteś TAK DURNY, że nie widzisz dla kobiety innego wyboru od samotności lub związku z prawiczkiem :P ? x Kolejny dowód na to, że prawiczki, to niedorozwinięte, aspołeczne półgłówki :D.

Gość gość
Ja jestem prawikiem 25 letnim, który marzy sobie o dominującej Pani. Takie upodobania mam, bo podnieca mnie władza kobiet, jak i wykonywanie ich poleceń. Taki jak ja to skarb powinien być dla kobiet.

Gość gość
gość dziś chyba nieprawiczków dziewczyny chcą tylko wyłącznie prawiczków do związku

jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie autorki jako dominy, która wie czego chce... A z prawiczkami i dominacją tak jest, spójrz na to od drugiej strony, oni są dlatego długo prawiczkami, bo są ulegli, a dziewczyny nie lecą na uległych, są wyjątki oczywiście...

Gość gość
Prawiczka po co będziesz się męczyła z leczeniem chorób wenerycznych których złapiesz z nieprawiczkiem. Same zalety są związki z prawiczkiem

Gość gość
"A z prawiczkami i dominacją tak jest, spójrz na to od drugiej strony, oni są dlatego długo prawiczkami, bo są ulegli," xx Długie prawictwo nie determinuje takich upodobań. Tak kiedyś myślałem, że prawictwo długie, nieśmiałość ma coś wspólnego z uległością, jednak czytając innych prawików starych nie znalazłem takiego potwierdzenia. Nieśmiałość i prawictwo nie determinują skonności do uległości sado maso. Są i nieśmiałe prawiki, które marzę wręcz o staniu się bad boyem, i dominacją nad kobietą.

gość Nie, po prostu nie rozumiesz o czym piszę... Nie szukam autorce innej opcji, tylko piszę, żeby nie zawracała d**y prawiczkom, a samotność jako alternatywę sama sobie wybrała w tytule... Czy na prawdę wszystko muszę tak drobiazgowo tłumaczyć? I tak się składa, że nie jestem prawiczkiem ;p

No bo nie determinuje, dlatego jest trochę wyjątków, ale bycie uległym determinuje bycie prawiczkiem na długie lata, a przynajmniej uległy ma znacznie mniejsze szanse i z tym chyba trudno dyskutować?

Gość gość
Ja mam ochotę na seks z kobietami, ale takie upodobania są też i obok. A większość nieśmiałych prawików raczej nie marzy o dominacji kobiety, w rodzaju femdom. Nieśmiałość, prawictwo nie wiele ma wspólnego z upodobaniami seksualnymi. Jedni mogą być prawikami przez wiele lat, bo nie wyobrażają sobie seksu bez czułości i miłości, drudzy marzą znowu o czymś innym, lub trudno im znaleźć partnera pod siebie, bo są bardziej wybredni.