Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej byc samotna czy byc kochana w zwiazku z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość gość
Mój facet był prawiczkiem i oczekiwał ode mnie seksu analnego, bo stwierdził, że mam być dziewicą waginalną do ślubu! Już nigdy się z żadnym nie zwiążę!

A tak ściślej do gościa piszącego/ej do mnie z pojedynczymi słowami na capsie: 1. "To każdy prawiczek, jest tak DURNY I BRZYDKI, że koleżanki od razu go rozpoznają ?" co to ma do mojego: "Wstyd mieć takie podejście, nie wiąż się z prawiczkami, jak Ci wstyd przed koleżankami..." Przecież każda myśląca osoba zobaczy, że chodzi mi o to, że autorka jest pusta... Więc nie wiem o co Ci chodzi... 2. "Ty rzeczywiście jesteś TAK DURNY, że nie widzisz dla kobiety innego wyboru od samotności lub związku z prawiczkiem jezyk.gif ? x Kolejny dowód na to, że prawiczki, to niedorozwinięte, aspołeczne półgłówki smiech.gif ." Do pierwszej części już się ustosunkowałem, jak jest tak pusta, że może odrzucić kochającego prawiczka, to lepiej, żeby była samotna, ale jest lepsza opcja, nikt o nią nie pytał, tym bardziej, że zakładam, że autorka jest już w konkretnej sytuacji z konkretnym prawiczkiem. Co do drugiej części, Twoje bezsensowne wpisy niczego nie dowodzą, oprócz Twojej ułomności, niezależnie czy jestem prawiczkiem czy nie...

Gość gość
gość dziś widać, że to facet podszywający pod kobietę to napisał

Gość gość
Mówicie i swirach na punkcie prawictwa czy moze o mężczyznach ktorzy po prostu nie mieli okazji do uprawiania seksu lub nie chcieli uprawiać go z byle kim? Zaliczam sie do tej 2 grupy i nie swiruje jak te p****y na tym forum. Nie mam nikomu za złe ze nie bzykalem jak wielu moich kumpli. Nie uwazam sie ani za lepszego ani za gorszego. Jestem normalnym facetem tyle ze bez doświadczenia w seksie. Nie wiem z jakiej okazji takie poruszenie na temat seksu. To głupota. Czyli dajmy na to ze ktos nie uprawial seksu to juz jest kosmita, p*****m i cholera wie jeszcze czym. Dalej. Jesli kobieta miala wielu partnerów w lozku to od razu k***isko ale jak facet przer**** pół miasta to ok... I niech mi ktos powie ze to jest k***a normalne...

Gość gość
gość dziś Taa niewygodne stwierdzenie, więc muszę być facetem :D Prawda jest taka, że wszyscy jesteście tacy sami, zboczone prawiczki, nieprawiczki i inne psy! Najlepiej być samej, niż z kimś, kto wymaga seksu!

Gość gość
ja nie chce seksu aż do ślubu bo się szanuje i nie chce krzywdzić kobiety w związkach.

Gość gość
prawiki najgorsze zjeby , p**dusie co nie potrafia dziewczyny znalesc , przesiaduja na damskiej kafeteri , tu duzo takich debili , dno , prawika nie trzeba leczyc z choro wenerycznych haa ha dobre za to na leb trzeba leczyc

Gość gość
16,03 ty kobiety na oczy nie widziales i nie zobaczysz

Gość gość
gość dziś Spoko :). Nie przejmuj się :) . x W tym temacie TĘPIMY przygłupich prawików forumowych :P.

Gość gość
No to weź faceta najpierw do jakiejś pani z http://ekstaza.pl . Rozprawiczy go, nauczy a póxniej nie będziesz miała się czego wstydzić... jezu, co za ludzie! Jaki to wstyd? To chyba fajnie nauczyć tak faceta wszystkiego od A do Z?

Gość gość
Ja prawik 25 lat nie szukam kobiet na seks, zresztą rodziny zakładać również nie zamierzam, więc się nie przejmuje tym. A seksie może i byłbym lepszy nawet od tych doświadczonych, bo doświadczenie nie zawsze przekłada się na umiejętności. Pełno wpisów, że doswiadczony facet, a spuszcza się, albo nie umie zaspokoić kobiety. Jeden będzie miał do tego dryg, drugi nie, choćby przer***ał 100 lasek.

Gość gość
25 lat prawik co z toba nie tak ?

Gość gość
faceta uczyc sexu porazka

Gość gość
gość dziś Wszystko w porządku. Tylko ordynator, nie chce mnie wypisać, ze szpitala. Mówi, że wypisze, jak przestanę gryźć pielęgniarki.

Gość gość
Kto powiedział, że ze mną coś nie tak ? Ze mną wszystko w porządku. Mam ochotę na seks nieraz, na oral, anal, stosunek, pocałunki, przxytulanki itp. Ale też mam skłonności, upodobania do uległości, fetyszyzmu, więc jakbym wszedł w związek z kobietą, to marzyłbym o tym, aby mnie zdominowała, itp. A jeszcze, to nie chcę mieć dzieci zbytnio, bo się do tego nie nadaje.

Gość gość
Normalna kobieta jak ma faceta prawiczka to wysyla go na dziwki. Ja tak zrobilam bo znam swoja wartosc i nie ponizylabym sie bzykaniem z prawiczkiem. Niesz qrwy rozprawiczaja a nie normalne wartosciowe kobiety!

Gość gość
To każdy prawik musi iść na d***** ? A kto się poniżył, że ciebie rozdziewiczył ? :D