Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja suka Owczarek Podchalanski Nie je juz prawie caly tydzien !

Polecane posty

Gość gość

Moja suka Owczarek podchalanski nie je juz prawie caly tydzien ! caly czas spi ! wychodzila w ciagu tego czasu tylko 2 razy na zewnatrz! Bardzo sie o nia martwie ! nie ma robakow I ma tez wszystkie szczepienia ! Jest bardzo kochana . Boje sie ze jej czas juz nadszedl ma juz 11 lat ! ale jeszcze przed ta apatia byla bardzo ******iwa . Nie wiem co mam jeszcze zrobic ! Bardzo ja kocham . i naprawde nie widze zycia bez niej ! ja tez jestem juz stara mam 61 lat . i nie chce myslec o jej stracie . Belle mam od urodzenia . Przeszla ze mna wiele . I zawsze byla mi pociecha i radoscia mego zycia !

Gość gość
e, takie duze psy zyja krocej od malych psow?

Gość gość
tak rasowe duże żyją krócej,autorko a czemu tutaj pytasz ? do weta śmigaj szybko! dziwne jest to ze pies nie wychodzi na dwór,wode pije normalnie?

Gość gość
serce mi peknie jak strace mojego duzego rasowego, teraz ma 7 lat, zawsze myslalam ze do 15-18 pociagnie. bo moje male po 15-18 lat dawaly rade.

Gość gość
może dociągnie,są wyjatki,mój ma 6 kundelek ,ale gdybym wiedziała że to jest taka miłosć nie brałabym bo wiem że jak go zabraknie to zapewne sie powiesze ,serio:(

Gość gość
Idż do weterynarza z nią a nie pisz po forach. Też mi właścicielka.

Gość gość
No właśnie i niby tak ja kochasz,a pies nie je od tyg i nie poszlas nawet do weterynarza? Co z ciebie za właścicielka? Powinni ci ja jak najszybciej odebrać bo może jest szansa na ratunek, a przy tobie zdechnie

Gość gość
zawsze mozna pomyslec o przedluzeniu linii ukochanego pupila. czy rasowego 2 partnera do rozplodu mu znalezc czy tez kundelka no i potem jednego sobie wziąć, ale kompletnie nie wiem na jakich zasadach to dziala - czy placi sie np. jesli mam samca - wlascicielowi suki za krycie a potem oszczenienie? ale skad mam miec pewnosc ze tylko moj pies ja pokryl w rui, ze nie dopuszczal jej wlasciciel innych pieskow moze za kase? no i czy jest tak ze po wyszczenieniu sie dostaje za darmo jednego a na kim spoczywa obowiazek sprzedazy/rozdania reszty miotu. najlepiej miec kogos znajomego ktory ma takiego samego rasowego psa albo kundelka

Gość gość
To ja jestem wlascicielka Belli ! Musze sprostowac niektore wypowiedzi obrazajace mnie ! Otoz bylam z Bella U weterynarza . ALe on tylko rozlozyl rece i powiedzial ze Belle trzeba uspic bo jest juz " STARA " tak ze lepiej nic nie pisac jak sie nie zna wszystkich faktow . Na uspienie mojego Zyciowego Przyjaciela nie zgodzilam sie ! Jak ma odejsc to niech odejdzie w domu w ktorym wyrosla od szczeniaka wmiejscu w ktorym byla i jescze jest otoczona miloscia i troska !widze ze moje dzielenie sie problemami na forum bylo pomylka !

Gość gość
idź do innego weterynarza. zrób podstawowe badanie krwi, babeszje, jonogram, próby nerkowe i wątrobowe. wtedy będzie wiadomo co szwankuje (a coś musi). po tygodniu bez jedzenia i wody powinna dostać kroplówkę z elektrolitami. ps. co to za bzdury o romnażaniu psa, to coś zmienia w kwestii śmierci członka rodziny? to nie jest reinkarnacja dzieciaku.

Gość gość
nic nie zmieni tego, ze zwierzak odejdzie, ale to jest zawsze podtrzymanie linii, nie sadzisz? ludzie rozmnazaja sie przeciez w tym samym celu :D

Gość gość
Jeśli dzieją się takie rzeczy, to sprawa jest naprawdę poważna. Koniecznie wybierz się z psem do dobrego, sprawdzonego gabinetu. Ja zawsze chodzę do http://weterynarz-szczecin.info/ i nigdy się nie zawiodłam.

Gość gość
Weterynarz weterynarzowi nie równy. Jeden rozłoży ręce podczas gdy drugi naprawdę zechce znaleźć przyczynę a trzeci potrafi naciągać.