Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są urodzonymi klamcami

Polecane posty

Gość gość

Taka jest ich natura ktora ich pcha do roznoszenia genów. Muszą kłamać żeby ich geny przetrwały. Tylko facet jest zdolny do tego, żeby prawić kazania o honorze a jednocześnie okłamywać kobietęże, jest piękna i wyjątkowa, którą w dalszej przyszłości najprawdopodobniej albo porzuci albo zdradzi. Tak samo jest, kiedy twierdzi, że kobieta jest inteligentna. Inteligentna kobieta wg facetów to taka która zgadza się z nimi, ma takie samo zdanie co pan i władca a więc taka która nie ma swojego zdania. W kwestii tego, ze nie lecą na kasę rzeczywistość także mówi co innego. Kasy to oni wręcz pożądaja tak że nawet mniej pragną urody kobiety. Niestety ale to są fałszywe stworzenia z natury. Wszelkie cechy takie jak honor, odwaga, prawdomówność, wierność są dziełem kobiet które oni sobie przywłaszczyli na cele swojej propagandy która ma utrzymywać kobiety w przeświadczeniu że są głupie, słabe i przyziemne

Gość gość
Nie projektuj swoich negatywnych cech osobowosci na innych urzytkownikow tego swiata, okej?

Gość gość
Ale to prawda biologiczna. Waszym celem jest rozsiew genów z jak największą ilością partnerek

Gość gość
Pierwszy nadrzędny cel rozsiew genów, drugi nadrzędny cel dojście do władzy. Zrobicie wszystko każdymi środkami i metodami żeby stanąć na szczycie hierarchii politycznej, społecznej. Jesteście istotami które całe życie rywalizują i nie szczędzą ofiar. Seks z byle kim, kłamstwo w celu odpięcia swego, małżeństwo tylko z wyselekcjowana kobieta pod względem materialnym

Gość gość
Etam. Jest bardzo wielu odpowiedzialnych, rodzinnych i wiernych mężczyzn, którzy płodzą dzieci z jedną kobietą i są do niej przywiązani do szaleństwa. Tacy nie szukają wrażeń i dowartościowania na boku, bo spełnieni są ze swoją kochającą ich partnerką. Nad instynktami spokojnie można zapanować, kwestia wewnętrznej spójności, integracji i oczywiście odpowiedniego wyboru życiowego partnera - musi być szacunek, przyjaźń, miłość i potężna chemia (koniecznie wszystko jednocześnie).

Gość gość
Dobrze, że ja taki nie jestem. Władza mnie nie interesuje, ani rozsiew genów ;)

Gość gość
Seks z byle kim, X Tego akurat wymagaja od mezczyzn kobiety. Wszedzie kobiety zaznaczaja nizszosc w ich oczach prawiczkow wzgledem doswiadczonych (niewazne z kim)

Gość baby kłamią na potęge
chyba autorke POJÊBAŁO, to baby kłamą na potęge, zacznijmy od wyglądu, MEJKAP na ryja od samego rana, i kto tu kłamie ??? baby okłamują nawet SAME SIEBIE

Gość gość
gość dziś Etam. Jest bardzo wielu odpowiedzialnych, rodzinnych i wiernych mężczyzn, którzy płodzą dzieci z jedną kobietą i są do niej przywiązani do szaleństwa. Tacy nie szukają wrażeń i dowartościowania na boku, bo spełnieni są ze swoją kochającą ich partnerką. Tacy sa nieatrakcyjni dla kobiet. Kobiety chca roochaczy a jak mezczyzna nie mysli penisem to w 99% bedzie do konca zycia prawiczkiem bez dziewczyny.

Gość gość
18:55 Zmień środowisko, są właśnie bardzo atrakcyjni.

Gość gość
Niestety to prawda, seksualnie kobiety są podatne na mężczyzn aspolecznych i agresywnych. Ale na dłuższy zwiazek wybiorą ciapciaka

Gość gość
gość dziś Niestety to prawda, seksualnie kobiety są podatne na mężczyzn aspolecznych i agresywnych. Ale na dłuższy zwiazek wybiorą ciapciaka C Tylko ja nie jestem ani jednym ani drugim. Po srodku. A kobiety skacza po skrajnosciach. X gość dziś 18:55 Zmień środowisko, są właśnie bardzo atrakcyjni. C Tylko tak kobiety mowia a lataja za zupelnie innymi.