Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Habede

Mam problem ze spaleniem tkanki tłuszczowej. Jakie macie metody?

Polecane posty

Gość Habede

Mam 22 lata, w maju tego roku ważyłem około 89 kg przy wzroście 190 cm. To było już całkiem sporo. Jednak w czerwcu wyjechałem na wakacje do pracy do północnych włoch na Jabłka. Wiadomo praca ciężka na upale, człowiek oszczędzał na jedzeniu. Schudłem 6 kg. Aktualnie ważę 83 kg. To już jest mało przy moim wzroście. Ale z jednym mam problem tkanka tłuszczowa. Nie byłem nigdy otyły ale mam wysoki poziom tkanki tłuszczowej, zwłaszcza w okolicach klatki piersiowej. Martwii mnie to bo schudłem a tłuszcz może się troche zminiejszył ale nie na tyle co myślałem. Jakie macie metody? dodam że chodzę na basen od kąd wróciłem i dalej z tym się nie mogę uporać , a chciałbym przy mojej wadze być bardziej żylasty, bardziej kościsty

Gość gość
Brak metod, to jest bardzo trudne zagadnienie. Tak naprawdę wiele musiałbyś w to włożyć pracy. Schudnięcie to nic przy tym co cie czeka, jeśli chcesz spalić tłuszcz. Po pierwsze dieta, po drugie treningi areobowe po trzecie interwałowe, po czwarte zakup dobrego spalacza, a po piątek jakieś masaże. A i to może nie wystarczyć

Gość kraseczka
najlepiej idź do trenera personalnego to wszystko ci wyjaśni co i jak i będzie zdrowe odchudzanie. ja tak zrobiłam i się opłacało bo schudlam prawie 20kg biorac piperine forte ale dzieki temu ze wlaczylam tez cwiczenia to zadna skora mi nie wisi itp.

Gość gość
silownia. ewentulanie biegi. plywanie wysmukla ale nie jest az takim kardio jak bieg wlasnie.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Spójrz www.suple24.net na pewno znajdziesz coś dla siebie

Gość gość
Habede 2016.08.18 - Teraz masz idealną wagę na budowę masy mięśniowej. ;) Kup sobie karnet, białko i zasuwaj na siłownie. ;P

Gość gość
Ja też miałam problem ze schudnięciem, ale w końcu pojechałam na wczasy do http://www.nawzgorzu.com.pl/ . Dzięki temu udało mi się zrzucić 9 kg i jestem naprawdę zadowolona.

Gość gość
Zgadzam się, nic tak nie buduje masy mięśniowej jak własnie cwiczenia silowe. Dodatkowo możesz dorzucic sobie jakies suple z http://www.elitesportfood.pl/#start i widoczne efekty gwarantowane :)

Gość Janija KM
Ja stosowałam połączenie CDF (ćwiczenia+dieta+foreverlim) W moim przypadku dało to idealny wynik,bo w 3 miesiące chudłam 12 kg

Gość gość
Tabletki Foreverslim są rewelacyjne.Tegoroczny urlop był pierwszym od wielu lat gdzie bez żenady mogłam pokazać się w stroju dwuczęściowym.I co ważniejsze nie przytyłam do dzisiaj ani kilograma.

Gość gość
Większość ludzi biorących Foreverslim ma bardzo dobre opinie na jego temat.Ja też zaliczam się to grona osób którym Foreverslim pomógł zgubić zbędne kilogramy.Teraz dopiero czuję sie pełnowartościową kobietą.Podoba mi sie to jak teraz wyglądam.

Gość gość
Foreverslim były pierwszymi tabletkami jaki zaczęłam stosować i okazał się on od razu skuteczny, więc jestem jak najbardziej za, natomiast ciężko odnosić mi się do innych suplementów bo nie miałam z nimi styczności