Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż o siebie nie dba

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, mój mąż o siebie nie dba, myje włosy raz na 3 dni,lub więcej,nie obcina paznokci u nóg, chodzi w tych samych ciuchach i bardzo się poci.Boze te tłuste włosy,co zrobić nawet jakumyje głowę to jak zaraz się spoci to znowu tłusta jest.Co robić? Kocham męża ale czuję obrzydzenie gdy mam się z nim kochać.Jak go zagonic to czetego mycia i ubierania czystych ładnych ciuchów? Chcę z nim iść do sklepu i go ubrać bo mi wstyd z nim gdzieś iść a co do Piero seks z nim.Jest taki przystojny itd a tak niszczy sobie wygląd.Jak się umyje fryzura czyste elegancki ciuchy założy to wygląda jak james Bond.A jak nie to wygląda jak stary dziad.Jak go przekonać albo co zrobić żeby nie tak ubierał elegancko i się częściej mył? Tak żeby nie urazić go i żeby się nie obraził

Gość gość
Na piszcie jakieś porady błagam was!

Gość gość
Jesli nie powiesz mu wprost, to sytuacja się nie zmieni. Na pewno go urazisz, a nawet może być kłótnia, ale to nic, tak musi być. Tylko wtedy jest szansa, ze do niego dotrze, że jest brudasem. Jeśli się wstydzisz to napisz do niego list;)Napisz wszystko co myślisz. Nie zwlekaj!

Gość gość
parke sobie poszukajcie to będzie zadbany dla tej drugiej