Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytania o imię

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się skąd biorą się pomysły na pytania typu: co myślicie o imieniu takim czy pstrakim? Jak ci się podoba to dajesz a jak nie to nie. To sprawa indywidualna. Czy pragniesz Klare a ktoś napisze że nie bo beznadziejne to nie dasz? Wkurza mnie to. Sama mam dzieci i dałam na imię tak jak mi się podobało bez zasięgania opini z czego połowa tutaj to hejty. Kobiety za głosem serca idźcie.

Gość mgr nie robie lodów
Bogósław Bogósława idealne imiona w naszej wsólnocie

Gość gość
tak za głosem serca, jak ci w sercu gra piosenka roooxane to niech będzie roxana ...jak ci gra w sercu tatiana to niech będzie tatiana, sabina, anastazja , vanessa, tymon, brajan, lusesita...czika czika hahaha tylko na boga, pamiętajcie że to dziecko kiedyś będzie chodzić do szkoły albo mieć 40 lat i może będzie szefem, więc nie dawajcie kompromitujących imion tylko dlatego że w ulubionym serialu, ulubiony aktor/ aktorka ma takie imię itp....pomysły.

Gość gość
do 21.42-Wiesz, ale do takiej selekcji trzeba ogladac seriale. Ja na przyklad nie ma pojecia w jakim serialu wystepuja Sabina czy Anastazja - ladne zreszta imiona. I znam szefa - Tatianę, koło 50tki...

Gość gość
Ale jak ktoś będzie chciał Kunegunde czy Dzesike to i tak da ale po co te pytania. Poklasku szukają?

Gość gość
Dziwnie to trochę by pytac innych ludzi o to czy podoba im się imię dla dziecka....ja nie pytam o nic obce osoby....mogę zapytac ewentualnie co wiedza o znaczeniu iniom lub czym się kierują nadajac dane imię swojemu dziecku, moda?,swoim widzimisie,bo koleżance sie podobało?-....potem slysze pod blokiem np."a Polka mi zabrala lalkę" ... i sobie myle zE np . oj dziwnie nazwac dziecko Pola. Ale to sa patologiczne przykłady,trzeba wykazac się rozsadkiem i tyle.ja nazwalam dziecko po mojej kochanej babci :-)