Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur88xc

rozstanie historia jak inne

Polecane posty

Gość gość
Chłopie zajmij się czymś! Wyjdź z kolegami na piwo! Po co Ci taka baba, która tylko Twoją kase ciągneła?! Po cholerę Ci taka? Nie płaczesz za nią, tylko za jej wyobrażeniem!

Gość gość
To idx na siłownię, wyżyj się na ciezarach.

Ciężko to przechodzę. ... . Non stop siedzi wina we mnie . Tak mi nagadala ze szok po odejściu. Caly czas obwiniam sie ze może to zle moze tsmtow

Gość gość
To pora isc do psychologa.

Jak przezyje to wszystko to strasznie bardzo podziekuje Wam. A z tym przeżyciem to ciezko będzie . Często mam myśli a może wróci a może to a może tamto. Ide spac bo ledwo dycham juz dzis

Gość gość
artur, nie gadam tak bo jestem w dobrym związku. Jakiś czas temu zostawił mnie facet, byłam z nim prawie 3 lata, wspólne plany na przyszłość, ślub, planowanie dzieci. Zrobił podobnie jak twoja ukochana. Przez pewien okres byłam załamana, brak sensu życia, żadnego celu, ciągłe wydzwanianie i smsy. Oddałam się pracy, teraz nie chwaląc się mam wygodne stanowisko wicedyrektorki jednej z większych firm, od trzech miesięcy spotykam się z cudownym facetem i wszystko zmierza w dobrym kierunku. Co najśmieszniejsze nie jest jakimś bogaczem, i daleko mu do mojego stanowiska, ale przy nim czuje się jakbym zapominała o wszystkim. Tobie też się ułoży, trzymam za ciebie kciuki.

chciałbym żeby to jakoś minęło wszystko już. Współczuje Ci wiem jak musiałaś się czuć, nie rozumiem dlaczego czy to faceci czy kobiety tak postępują nie mam pojęcia. Heh ja to nawet bym nie zagadał to kobiety lub dziewczyny na wysokim stanowisku bo też nie mam wysokiego stanowiska;/.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co w tej sytuacji zrobic, co ona mysli, co czuje,napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna,jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Mogla byś mi podać swój mejl albo jakos żebyśmy mogli sie skontaktować chciałbym porozmawiac o tej wróżce z Toba bardzo byl bym wdzięczny. Moj mejl to aboryczka88@gmail.com