Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naautopilocie

Kremowy żel pod prysznic Le Petit Marseillais

Polecane posty

Nie wiem jak Wy, ale ja kupując kosmetyki bardzo zwracam uwagę na opakowanie. A butelka w której zostały zamknięte maliny i piwonie wyjątkowo przypadła mi do gustu: prostokątna, poręczna, z wypustkami po bokach co zapobiega wyślizgiwaniu się opakowania z rąk. No i jest różowa:) Co na opakowaniu obiecuje producent ? "Le Petite Marseillais Malina i Piwonia delikatnie oczyszcza Twoją skórę. Aksamitna, łatwa do spłukiwania piana uwalnia owocowy, świeży i aromatyczny zapach, który rozbudzi Twoje zmysły. Twoja skóra pięknieje - jest miękka, nawilżona i odżywiona!". Trudno mi się z tym nie zgodzić! Zapach jest powalający! Żel jest gęsty (nie znoszę produktów wodnistych, które przeciekają przez palce zanim nałoży się je na skórę) i tworzy pianę, która delikatnie otula skórę i łatwo się spłukuje. Po użyciu tego kosmetyku moja skóra jest gładka i miękka a łazienka cała wypełniona przyjemnym zapachem.Jeżeli więc lubicie maliny, ich wyjątkowy smak i zapach, który przywodzi na myśl lato, to ten żel jest właśnie dla Was! #ambasadorkaLPM

Gość gość
Mozesz podac sklad tego zelu?

Gość gość
Gooowno ci poda, ona tego na oczy nie widziała, jest po prostu zwykłą opłaconą spamówą, trzepiącą reklamę za jakieś grosze.

Gość nati18122
Mi również przypadł żel do gustu.Ma ładne opakowanie,zachęcające do zakupu.Pachnie cudnie.Ma dobra konsystencję,mocno się pieni.No i te różowe piękne opakowanie :) #AmbasadorkaLPM

Gość gość
Przepiękny zapach, super nawilżanie i delikatna skóra! Naprawdę polecam #AmbasadorMPL

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona (a wręcz zachwycona) z kosmetyków LPM. Niesamowity zapach, wspaniała konsystencja, uczucie świeżości na wiele godzin. Idealne zakończenie dnia. Chwila luksusu :)

Gość gość
WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o WON kuuvrwo reklamowa!!! :o